Napa Wong nulis Ulasan Online?

review online

Yen sampeyan ora mikir manawa ulasan online dadi masalah… deleng klien kita, Angie's List, saiki dadi perusahaan publik adhedhasar basis data sing akeh banget review dipercaya. Lan kasunyatan manawa dheweke ora ngidini tinjauan utawa tinjauan anonim dening anggota sing ora mbayar, troll lan cheaters dadi pengalaman sing luar biasa. Pelanggan seneng banget… takon wae.

Akhir-akhir iki, kayane tambah akeh konsumen sing lagi rame ing situs, forum, lan aplikasi panelitian online kanggo nuduhake pendapat babagan layanan sing dialami. Nanging kayane wis kabukten, ora kabeh wong didorong murni dening poin utawa gratis.

Yen sampeyan perusahaan, utamane sing lokal, lan sampeyan ora ngawasi reputasi kanthi online - bisa uga nerangake akeh. Yen sampeyan duwe ulasan sing bermasalah, mula bakal didol mudhun. Pelanggan seneng banget karo review lan digunakake kanggo njupuk keputusan tuku saben dina. Panjenengan review ora kudu sampurna, nanging dheweke kudu setya lan ditulis kanthi bener. Yen sampeyan duwe sawetara sing kasar lan ora cocog karo produk utawa layanan sampeyan, sampeyan luwih becik njaluk kerja saka para pelanggan sing tresna sampeyan.

Mangkene sawetara statistik sing apik saka iki infographic saka Demandforce ing ulasan:
Referensi Alesan Ora Mentingake Pamrih 6.11.12

One comment

  1. 1

    Tinjauan online minangka cara sing aman kanggo nggawa perusahaan bali menyang lawang gambar lan mriksa maneh strategi pemasarane. Deleng apa sing bisa digunakake, lan delengen sing ora. Aku kira wong-wong tertarik nulis ulasan online amarga kita seneng nuduhake apa-apa sing apik sing wis ditemokake, utawa mung pengin ngelingake wong liya yen ana sing ala. Iku mesthi bali maneh karo kabutuhan manungsa kanggo nyambung & nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.