Infografis PemasaranMarketing Social Media

Napa Wong nulis Ulasan Online?

Yen sampeyan ora mikir manawa ulasan online dadi masalah… deleng klien kita, Angie's List, saiki dadi perusahaan publik adhedhasar basis data sing akeh banget review dipercaya. Lan kasunyatan manawa dheweke ora ngidini tinjauan utawa tinjauan anonim dening anggota sing ora mbayar, troll lan cheaters dadi pengalaman sing luar biasa. Pelanggan seneng banget… takon wae.

Akhir-akhir iki, kayane tambah akeh konsumen sing lagi rame ing situs, forum, lan aplikasi panelitian online kanggo nuduhake pendapat babagan layanan sing dialami. Nanging kayane wis kabukten, ora kabeh wong didorong murni dening poin utawa gratis.

Yen sampeyan perusahaan, utamane sing lokal, lan sampeyan ora ngawasi reputasi kanthi online - bisa uga nerangake akeh. Yen sampeyan duwe ulasan sing bermasalah, mula bakal didol mudhun. Pelanggan seneng banget karo review lan digunakake kanggo njupuk keputusan tuku saben dina. Panjenengan review ora kudu sampurna, nanging dheweke kudu setya lan ditulis kanthi bener. Yen sampeyan duwe sawetara sing kasar lan ora cocog karo produk utawa layanan sampeyan, sampeyan luwih becik njaluk kerja saka para pelanggan sing tresna sampeyan.

Mangkene sawetara statistik sing apik saka iki infographic saka Demandforce ing ulasan:
Referensi Alesan Ora Mentingake Pamrih 6.11.12

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

salah Komentar

  1. Tinjauan online minangka cara sing apik kanggo nggawa perusahaan bali menyang lawang gambar lan mriksa maneh strategi pemasaran. Waca apa sing bisa, lan ndeleng sing ora. Aku kira wong ditarik kanggo nulis review online amarga kita seneng nuduhake apa wae sing apik sing lagi wae ditemoni, utawa mung pengin ngelingake wong liya yen ana sing ala. Iku tansah bali karo kabutuhan manungsa kanggo nyambung & nuduhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web