Pandhuan Ultimate kanggo Ngawasi Reputasi Online Sampeyan

ngawasi reputasi online

Wong sing apik ing Trackur nggabungake infographic iki babagan cara ngawasi reputasi pribadi utawa merek sampeyan kanthi online. Langkah-langkah sing ditemtokake:

  1. Ngenali reputasi sampeyan - ngawasi jeneng merek, jeneng perusahaan, jeneng produk lan variasi.
  2. Quantify pamirsa - Sapa sing duwe kepentingan ing reputasi online sampeyan?
  3. Mangerteni tujuan sampeyan - kepiye sampeyan bisa ngukur apa reputasi sampeyan wis nambah?
  4. Temtokake kabutuhan sampeyan - alat sing dibutuhake lan sumber apa sing kudu diawasi?
  5. Kepiye carane ngawasi? - proses apa sing kudu diwenehi tandha lan menehi tanggepan marang masalah?
  6. Sapa sing bakal ngawasi obrolan kasebut? - sapa sing dipercaya kanggo ngatur lan nanggapi masalah reputasi online?

Pandhuan Ultimate kanggo Ngawasi Reputasi Online

4 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.