Tuku Prilaku Wis Owahi, Perusahaan Ora

Kadhangkala kita nindakake tumindak kanthi gampang amarga wis kaya ngono. Ora ana sing ngelingi kenapa persis, nanging kita tetep nindakake ... sanajan kita lara. Nalika ndeleng hirarki penjualan lan pemasaran khas perusahaan modern, strukture ora diganti wiwit duwe sales nyurung trotoar lan nelpon dolar.

Ing pirang-pirang perusahaan sing wis dolan, akeh "penjualan" sing kedadeyan ing sisih tembok. Sales mung njupuk supaya. Sayange, amarga aturan organisasi, Departemen Sales terus dikreditake karo upaya kasebut. Wilayah abu-abu iki sing nggawe ngukur pengaruh pengaruh sosial dadi angel.

Aku wis nulis babagan kepiye Sales bisa njupuk kauntungan saka media sosial uga pangowahan prilaku pembeli ing sawetara postingan:

Sawetara perusahaan sing aku ngerti wis pindhah menyang Marketing kanthi total Sales lan liyane uga wis ngilangi organisasi Sales. Aku uga ora ndhukung, nanging sing narik kawigaten manawa ana akeh kebingungan nalika nerangake babagan investasi kanggo investasi lan anggaran pemasaran sampeyan. Uga ora ana proses sing ndhukung pangukuran sales komunitas… ing endi produk sampeyan didol tanpa bantuan pemasaran utawa penjualan, nanging karo komunitas sampeyan.

Proses tradisional ing sawijining organisasi ngilangi kredit minangka prospek lumaku liwat proses penjualan.
proses tuku

Kasunyatane, mesthine yaiku adol bisa saka Sales, Marketing utawa uga saka Komunitas sampeyan. Kaping pirang-pirang sampeyan tuku produk utawa layanan adhedhasar rekomendasi saka komunitas sampeyan?
sales media sosial ditutup

Kaget aku yen luwih akeh perusahaan sing ora njupuk kauntungan saka komunitas sing nggunakake layanan pemasaran afiliasi. Aku duwe akun pemasaran afiliasi ing saben perjanjian produk lan rujukan karo kabeh vendor. Aku entuk adol kanggo organisasi-organisasi kasebut dadi luwih becik yen aku loro entuk kredit uga menehi hadiah!

Becik, 'cedhak' ora bakal kedadeyan ing Sales, Marketing utawa karo Komunitas. Tutup bakal kedadeyan ing proses nggawe akun, manawa adol kasebut dikreditake kanthi bener menyang sumber sing bener. Iki bakal ngidini perusahaan ngenali ing endi sumber daya investasi.

Sales, Marketing, lan Produk mesthine saling bersaing kanggo sumber lan asil. Dheweke uga kudu makarya raket banget kanggo nggawe pesen lan merek tetep konsisten. Biaya saben Tutup kudu diukur ing kabeh telung sumber daya. Sawetara transfer kredit bisa kedadeyan, mesthi… rujukan bisa mbukak situs web lan ngubungi sales kanggo informasi tambahan. Yen ngono, tim adol nyengkuyung lan nutup penjualan.

Sampeyan bisa uga bakal ngerti manawa duwe produk utawa layanan luar biasa sing tuwuh kanthi lisan ... ing ngono sampeyan bakal luwih becik investasi ing produk tinimbang dodolan lan pemasaran. Mesthine, yen ora ana tutup ing komunitas, tim manajemen produk kudu tanggung jawab - ana kemungkinan produk sampeyan kurang apik.

Cara tangan-tangan lawas ora bisa digunakake maneh. Akeh departemen pemasaran duwe tarif cedhak sing luar biasa, nanging amarga sales entuk kredit - mula bisa uga entuk sumber daya. Aku wis ndeleng akeh departemen pemasaran ngetokake mukjizat kanthi meh ora ana anggaran ... nyusup ing organisasi sing tim sales mung njupuk pesanan - nanging isih entuk kredit, sumber daya lan bonus. Yen timbal web bisa langsung saka situs kasebut nganti rampung ing tim akun, departemen pemasaran bisa entuk kredit sing adil.

Yen perusahaan pengin ngerti pentinge saben taktik kanggo strategi bisnis umume, dheweke uga kudu bisa ngukur kanthi akurat saka endi penjualane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.