Teknologi sing Muncul

Cara Gampang Nggawe Bisnis Kanthi Online?

Meh saben dina entuk tautan menyang produk utawa layanan kanthi online lan angel kanggo aku nemokake apa sing dakkarepake utawa navigasi menyang papan sing dakkarepake. Aku nggumunake yen angel sawetara perusahaan nggawe situs web. Aku bakal bisnis karo akeh situs yen ora angel banget!

Aku mung ngrampungake proses multi-formulir ing situs sawetara menit kepungkur kanggo ngerti yen aku kudu dadi pangguna pangguna kanggo nggunakake situs kasebut. Nalika aku ndhaptar, kabeh pilihan sadurunge sing wis dakputus ora bisa ilang. Aku ora bakal bali! Tinimbang ngobrol babagan kabeh situs sing elek, aku bakal ngrungokake babagan iki nindakake makarya kanthi becik!

Wingi aku lara migren parah. Aku akhir-akhir iki cukup stres - Aku akeh komitmen lan uripku / siklus kerja dadi salah sawijining kekacoan. Aku uga ora mangan kanthi bener lan ngetokake dhuwit sing ora dibutuhake. Sawetara kanca wis nyedhaki lan crita marang aku, muga-muga wayahe kudu ngrampungake. Aku ora seneng marani dokter, mula aku golek alternatif.

Sajrone sawetara menit ngirim babagan migren ing Twitter, aku nampa tweet ing ngisor iki saka Kunci Penyembuhan:
tamba-kunci-tweet.png

Aku navigasi menyang Kunci Penyembuhan situs, maca sawetara rincian ing situs kasebut, lan seneng banget amarga ana panjadwal online (ing sisih ndhuwur saben kaca!). Aku mriksa jadwalku lan saiki duwe sesi pambuko karo Cheryl sing dijadwalake dina Setu esuk. Mangkene carane gampang situs sampeyan. Iku opo

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

2 Komentar

  1. manis. Aku dipesen janjian karo Ossip ing Lingkaran sawetara minggu kepungkur online. Iku gampang lan ora krasa lara, lan ora mbutuhake aku kudu ngomong karo sapa wae. Aku iki dork, dadi aku ora seneng kudu ngomong karo wong sing aku ora ngerti. 🙂

  2. Aku wis nulis sawetara artikel ing urat iki, kaya "Carane ora njaluk pelanggan: Lima kesalahan marketing umum" Aku ora bakal ngregedi komentar sampeyan ing kene kanthi pranala, nanging ora ana ing situs web sing kadhaptar disqus (sing duwe mung siji situs web? )

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web