Cara Gampang Nggawe Bisnis Kanthi Online?

Meh saben dina entuk tautan menyang produk utawa layanan kanthi online lan angel kanggo aku nemokake apa sing dakkarepake utawa navigasi menyang papan sing dakkarepake. Aku nggumunake yen angel sawetara perusahaan nggawe situs web. Aku bakal bisnis karo akeh situs yen ora angel banget!

Aku mung ngrampungake proses multi-formulir ing situs sawetara menit kepungkur kanggo ngerti yen aku kudu dadi pangguna pangguna kanggo nggunakake situs kasebut. Nalika aku ndhaptar, kabeh pilihan sadurunge sing wis dakputus bakal musna. Aku ora bakal bali! Tinimbang ngobrol babagan kabeh situs sing elek, aku bakal ngrungokake babagan iki iya makarya kanthi becik!

Wingi aku lara migren parah. Aku akhir-akhir iki cukup stres - Aku akeh komitmen lan uripku / siklus kerja dadi salah sawijining kekacoan. Aku uga ora mangan kanthi bener lan ngetokake dhuwit sing ora dibutuhake. Sawetara kanca wis nyedhaki lan crita marang aku, muga-muga waktune kudu nindakake prekara kasebut. Aku ora seneng marani dokter, mula aku golek alternatif.

Sajrone sawetara menit ngirim babagan migren ing Twitter, aku nampa tweet ing ngisor iki saka Kunci Penyembuhan:
tamba-kunci-tweet.png

Aku navigasi menyang Kunci Penyembuhan situs, maca sawetara rincian ing situs kasebut, lan seneng banget amarga ana panjadwal online (ing sisih ndhuwur saben kaca!). Aku mriksa jadwalku lan saiki duwe sesi pambuko karo Cheryl sing dijadwalake dina Setu esuk. Mangkene carane gampang situs sampeyan. Iku opo

2 Komentar

  1. 1

    Manis Aku nggawe janjian karo Ossip ing Lingkaran sawetara minggu kepungkur kanthi online. Iku gampang lan ora krasa lara, lan ora mbutuhake aku kudu ngobrol karo sapa wae. Aku dork, dadi aku ora seneng ngomong karo wong sing ora dakkenal. 🙂

  2. 2

    Aku wis nulis sawetara artikel ing urat iki, kayata "Kepiye ora entuk pelanggan: Limang kesalahan pemasaran umum" Aku ora bakal ngrusak komentar sampeyan ing kene kanthi tautan, nanging ora ana ing situs web sing didaftar disqus (sing mung duwe siji situs web? )

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.