Dhaptar Pemasaran Online Kula kanthi Urutan Prioritas

Priksa

Ana pirang-pirang perkara sing kudu dirampungake kanggo nggunakake strategi pemasaran online, nanging aku asring gumun karo prioritas manawa perusahaan nyelehake saben barang ing dhaptar priksa. Nalika njupuk klien anyar, kita kudu mesthekake strategi sing paling gedhe pengaruhe kudu luwih dhisik… luwih-luwih yen gampang. Petunjuk: pemasaran konten lan pemasaran media sosial ora gampang.

  1. situs - Apa perusahaan duwe situs web sing nuwuhake tanggepan saka pamirsa manawa sumber informasi dipercaya lan produk utawa layanan bakal migunani kanggo kabutuhan pengunjung?
  2. engagement - Apa situs kasebut duwe cara kanggo tuku utawa njaluk tanggepan saka pengunjung? Yen sampeyan ora adol produk, iki bisa uga kaca kebangkrutan kanthi formulir kanggo nglumpukake informasi pengunjung ing perdagangan kanggo demonstrasi utawa download sawetara jinis.
  3. Takeran - Apa Analytics alat sing sampeyan duwe kanggo ngukur kegiatan lan mbantu sampeyan ningkatake kinerja pemasaran online kanthi sakabehe?
  4. Sales - Kepiye perusahaan ngetutake pengunjung sing melu? Apa data sing dijupuk ing CRM? Utawa miwiti proses otomasi pemasaran kanggo ngetung lan nanggapi kepemimpinan?
  5. email - Apa sampeyan duwe program email sing rutin nyedhiyakake konten lan / utawa prospek klien kanthi konten sing bakal nggawa dheweke bali menyang situs sampeyan lan ngonversi dadi pelanggan?
  6. mobile - Apa situs kasebut dioptimalake kanggo ndeleng seluler lan tablet? Yen ora, sampeyan bakal ilang sawetara pengunjung sing pengin nggawe riset babagan merek sampeyan nanging bakal lunga amarga situs sampeyan ora dioptimalake kanggo ditonton.
  7. search - Saiki yen sampeyan duwe situs sing apik lan proses sing solid kanggo entuk petunjuk, kepiye sampeyan bisa nambah pirang-pirang petunjuk sing relevan? Situs sampeyan kudu dibangun ing a sistem manajemen konten sing dioptimalake kanggo telusuran. Konten sampeyan kudu digunakake tembung kunci kanthi efektif.
  8. local - Apa pengunjung sing nggoleki produk utawa layanan sampeyan nggoleki kanthi regional? Apa sampeyan ngoptimalake konten kanggo promosi produk lan layanan kanthi regional? Sampeyan bisa uga nambah kaca sing target telusuran lokal syarat-syarat Bisnis sampeyan kudu didhaptar ing direktori bisnis Google lan Bing.
  9. reviews - Apa ana situs review kanggo jinis produk lan layanan sing diwenehake? Apa bisnis utawa produk sampeyan wis didaftar? Apa sampeyan duwe sarana kanggo nyetir ulasan gedhe menyang situs kasebut karo klien sampeyan saiki? Situs kaya Dhaptar Angie (klien) lan Yelp bisa nggawa akeh bisnis!
  10. Content - Apa sampeyan duwe sarana nerbitake konten kanthi konsisten ing domain sing migunani kanggo target pamirsa? Duwe blog perusahaan minangka sarana sing apik kanggo nulis konten anyar, asring lan relevan sing dituntut para pamirsa. Nggunakake macem-macem media kanggo narik macem-macem pamirsa… tekstual ing postingan blog, citra ing diagram, nganyari instagram lan infografis, audio ing podcast, lan video ing Youtube lan Vimeo nganyari. Lan aja lali alat interaktif! Kalkulator lan alat liyane apik tenan kanggo narik kawigaten lan narik kawigaten para pamirsa.
  11. Social - Apa sampeyan duwe akun Twitter? Kaca LinkedIn? Kaca Facebook? Kaca Google+? Profil Instagram Kaca Pinterest? Yen sampeyan bisa ngembangake konten sing apik banget lan njaga garis komunikasi sing mbukak, liwat sosial, karo pelanggan lan prospek, sosial bisa mbantu nambah pesen menyang jaringan prospek liyane sing relevan kanthi nggawe komunitas penggemar. Kepiye cara nggunakake penggemar kanggo luwih ningkatake bisnis?
  12. promosi - Saiki sampeyan duwe kabeh cara kanggo ngasilake, nanggapi lan nggedhekake pesen sampeyan, saiki uga kudu promosi. Panelusuran mbayar, postingan disponsori, ngiklanake Facebook, Pariwara Twitter, Pariwara Youtube, Hubungan Masyarakat, Rilis Pers ... dadi luwih gampang lan terjangkau kanggo promosi konten sampeyan ing jaringan liyane sing gegandhengan. Sampeyan bisa uga ora bisa mlebu jaringan kasebut liwat konten sing apik, nanging akses sampeyan asring diwenehake liwat pariwara.
  13. Automation - jumlah medium lan jaringan saya saya akeh saben dina, nanging sumber daya sing diwenehake kanggo departemen pemasaran ora padha ngembang kanthi tarif sing padha. Iki nggawe otomatisasi kudu saiki. Kemampuan kanggo nerbitake pesen sing bener ing wektu sing tepat, ngawasi lan njaluk rute saka jaringan apa wae lan diwenehake menyang sumber sing bener, kemampuan kanggo ngetung lan menehi respons kanthi otomatis adhedhasar level keterlibatan, lan cara kanggo nglumpukake data iki ing sistem sing bisa digunakake… otomatisasi minangka kunci kanggo skala pemasaran online.
  14. Keanekaragaman - iki bisa uga ora nggawe dhaptar paling akeh, nanging aku yakin duwe jaringan profesional kanggo mbantu sampeyan babagan upaya pemasaran online iku penting. Umume profesional pemasaran duwe spesialisasi sing nyenengake. Kadhangkala dheweke kepenak banget dadi media sing disenengi dadi prioritas lan strategi liyane ilang kabeh. Contone, takon profesional pemasaran email babagan nggawe komunitas Facebook lan bisa uga moyoki sampeyan - senadyan akeh perusahaan sing ndorong bisnis liwat Facebook. Nyilih saka keahlian jaringan asring menehi pinemu babagan luwih akeh pasinaon, alat liyane, lan luwih akeh kesempatan kanggo nambah upaya pemasaran online.
  15. testing - Liwat saben pengulangan saben strategi, kesempatan kanggo nindakake tes A / B lan multivariat minangka cara sing ora kudu dielingi. (Aku sejatine ora nggatekake ing kene lan matur nuwun Robert Clarke of Op Ed Marketing, kita tambahake!)

Iki minangka prioritas utama nalika ngevaluasi upaya pemasaran online bisnis, nanging bisa uga dudu sampeyan. Apa liyane sing sampeyan goleki ing strategi pemasaran online? Apa aku kangen? Apa prioritas pesananku ora dienggo?

Aku ngrembug dhaptar iki ing podcast pungkasan:

4 Komentar

  1. 1

    Blog Douglas sing apik, aku uga bakal nambah CRO (Optimisasi Tingkat Konversi) liwat uji coba A / B lan Multivariat - sawijining situs mung bisa dioptimalake kanthi nyata liwat tes, pengujian, pengujian 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.