5 Fitur Penting sing kudu digoleki ing Platform Bangunan Formulir Online

Fitur Platform Bangunan Formulir Online

Yen sampeyan lagi golek cara sing gampang, efisien, lan aman kanggo nglumpukake informasi sing dibutuhake saka klien, sukarelawan, utawa prospek, kemungkinan tukang nggawe online bisa nambah produktivitas kanthi cepet. Kanthi ngetrapake pembangun formulir online ing organisasi sampeyan, sampeyan bakal bisa nyegah proses manual sing akeh wektu lan ngirit wektu, dhuwit, lan sumber daya sing cukup.

Nanging, ana sawetara alat sing bisa dipilih, lan ora kabeh tukang gawe online digawe padha. Ing postingan blog iki, sampeyan bakal sinau babagan limang fitur sing kudu sampeyan kudu fokus nalika milih tukang nggawe online kanggo organisasi sampeyan dhewe. 

Fitur 1: Wangun lan Tanggepan Unlimited

Apa sampeyan kerja kanggo bisnis cilik utawa perusahaan gedhe, sampeyan bakal milih tukang nggawe formulir online lan platform pengumpulan data sing ngidini sampeyan nggawe macem-macem formulir lan nglumpukake tanggapan formulir kaya sing sampeyan butuhake. Akeh alat sing ana ing kana nyedhiyakake katrampilan babagan macem-macem formulir sing bisa digawe utawa jumlah respons sing bisa dikoleksi, sing bisa nyebabake luwih nyenengake tinimbang sing ditanggulangi.

Sawise miwiti nggunakake formulir online kanggo kasus panggunaan sing biasane, sampeyan bisa uga nemokake cara sing luwih migunani kanggo nggunakake sing durung nate dipikirake sadurunge. Amarga iku, luwih becik sampeyan kudu mbiyantu manawa panyipta formulir sampeyan bisa nyukupi kabutuhan sampeyan mbesuk. Ing jangka panjang, tukang nggawe tanpa wates minangka opsi sing luwih keukur, luwih dipercaya, lan efektif kanggo biaya.

Formulir Kontak karo Formulir Majelis

Fitur 2: Jangkauan Kapabilitas Integrasi sing Jembar

Tujuan utama nggawe formulir lan nglumpukake tanggapan online yaiku nyederhanakake proses bisnis. Kanggo njupuk langkah luwih adoh, penting banget kanggo milih tukang bentuk online sing kompatibel karo alat lan teknologi sing wis digunakake. Formulir web terintegrasi kanthi otomatis bisa nyambung menyang sistem liyane, ngirit wektu lan gaweyan luwih akeh.

Yen sampeyan nggunakake CRM kaya Salesforce, goleki platform formulir web sing duwe integrasi Salesforce sing kuat lan kuat. Formulir online sing nyambung karo Salesforce bisa diisi kanggo maksimalake panggunaan pangguna, lan uga bisa nganyari, nggoleki, lan nggawe obyek khusus lan standar ing Salesforce. Kemampuan kasebut bisa nambah produktivitas lan ngowahi proses organisasi. 

Contone, nalika Asosiasi Pemuda YMCA Kentucky Salesforce sing diadopsi, anggota staf njupuk FormAss Assembly kanthi transisi sing cepet. Mengkono ngidini organisasi nggayuh luwih saka 10,000 siswa saben taun liwat integrasi Salesforce. Kemampuan kanggo nglumpukake lan nggunakake data sing resik lan teratur ing Salesforce ngidini tim bisa luwih dhukungan marang komunitase.

Kajaba iku, integrasi karo Google, Mailchimp, PayPal, lan alat liyane bakal nggawe koleksi data luwih lancar kanggo staf lan pelanggan.

Fitur 3: Keamanan lan Kepatuhan

Apa sampeyan nglumpukake data saka pelanggan, karyawan, pasien, sukarelawan, utawa prospek, keamanan lan kepatuhan ora bisa dirembug. Pilih platform pembangun formulir lan koleksi data sing tundhuk karo hukum privasi data sing ditrapake kanggo sampeyan lan pelanggan, kayata HIPAA, GDPR, GLBA, CCPA, PCI DSS Level 1, lan liya-liyane. Yen sampeyan milih platform sing cocog, sampeyan ora mung njaga data sing dikoleksi, nanging uga nggawe kapercayan lan kapercayan karo para pelanggan.

Supaya formulir lan tanggepan sampeyan luwih aman, goleki enkripsi nalika istirahat lan sajrone transit. Uga, priksa manawa platform sampeyan duwe opsi kanggo nglindhungi data sensitif banget yen dibutuhake. Kanthi ngukur keamanan kasebut, sampeyan bakal yakin manawa kabeh data sing diklumpukake tetep ing tangan tengen.

Fitur 4: Keluwesan lan Kustomisasi

Nalika milih tukang nggawe formulir, sampeyan uga bakal priksa manawa sampeyan bisa ngatur formulir kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu. Aja ngrampungake formulir sing angel dibangun, pilih platform sing nawakake macem-macem template sing bisa disesuaikan kanggo mbantu sampeyan miwiti sikil tengen.

Platform pambangun formulir lan koleksi data sing apik bakal gampang digunakake preduli saka kemampuan teknis sampeyan. Kanggo mesthekake yen kanca sampeyan bisa entuk formulir lan bisa mlaku kanthi cepet tanpa kudu ngandelake tim IT sampeyan, pilih salah siji sing nawakake antarmuka no-code, pangguna-friendly. Sampeyan uga prelu mriksa manawa sampeyan bakal bisa nggawe tata letak lan desain formulir supaya cocog karo merek perusahaan sampeyan kanggo pengalaman pangguna sing lancar. 

Pembentuk Formulir Online Online

Fitur 5: Dhukungan Pelanggan sing dipercaya

Paling ora, nanging paling ora penting, priksa manawa sampeyan milih platform formulir web kanthi andal dhukungan pelanggan tim yen sampeyan duwe pitakon, uneg-uneg, utawa ditahan. Gumantung saka jinis data sing dikoleksi, sampeyan bisa uga milih milih pilihan sing nawakake dhukungan prioritas yen ana kahanan darurat. Supaya organisasi sampeyan entuk paling gampang, sampeyan kudu yakin manawa tim dhukungan pelanggan wis siyap lan gelem nulungi sampeyan sajrone nantang tantangan.

Sawetara platform nawakake dhukungan implementasine lan pelatihan kanggo nulungi para pelanggan miwiti proyek gedhe, sing bisa nguntungake ing jangka panjang. Yen sampeyan duwe kasus panggunaan sing luwih rumit lan butuh pitulung nalika sampeyan siyap lan aktif, dhukungan implementasine minangka penawaran kunci sing kudu digoleki.

Déwan Formulir

Nalika sampeyan lagi ing kana, golek pembangun formulir online lan platform koleksi data sing sampurna kanggo nglancarake alur kerja ing organisasi sampeyan, priksa manawa elinga limang fitur penting kasebut. 

Déwan Formulir minangka panyipta formulir kabeh-ing-siji lan platform nglumpukake data sing nawakake kabeh fitur kasebut lan liya-liyane. Ewonan organisasi ing kabeh industri nggunakake integrasi kuat FormAss Assembly, standar keamanan lan kepatuhan sing dhuwur, lan panyipta formulir sing gampang digunakake kanggo ngrampungake masalah nglumpukake data lan nyederhanakake proses rumit. 

Deleng FormAss Assembly langsung ing uji coba gratis, ora dibutuhake kertu kredit. Gunakake Martech Zonediskon mitra karo kode DKNEWMEDFA20.

Uji Coba Formulir Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.