Mbangun Direktori Online kanggo WordPress nganggo GravityView

Tampilan Gravitasi kanggo Gravitasi

Yen sampeyan wis dadi bagean saka komunitas kita sajrone sawetara wektu, sampeyan bakal ngerti manawa aku tresna banget Formulir Gravitasi kanggo nggawe formulir lan koleksi data ing WordPress. Iku mung platform sing apik banget. Aku bubar nggabungake Forms Gravity karo Hubspot kanggo klien lan kerjane apik banget.

Alesan utama kenapa aku luwih seneng Formulir Gravitasi yaiku nyatane nyimpen data kanthi lokal. Kabeh integrasi kanggo Forms Gravity banjur bakal ngirim data menyang sistem pihak katelu. Iki kudu dadi klienku ... Aku ora pengin data ilang yen API pihak katelu mudhun utawa ana masalah validasi liyane. Umume formulir kontak sederhana ing pasar ora nindakake.

Kajaba iku, kanthi alat kaya ReCaptcha lan Google Maps sing ora bisa digunakake, mung sistem sing solid. Aku tuku lisensi situs tanpa wates taun kepungkur lan nggunakake meh kabeh solusi sing bisa sampeyan bayangake.

Kepiye Nampilake Data Formulir Gravitasi?

Formulir Gravitasi minangka alat sing apik kanggo nyimpen data… nanging kepiye yen sampeyan pengin nampilake data kasebut ing situs sampeyan? Aku wis nggawe sawetara kalkulator online kanggo klien sing nindakake iki, lan dudu tugas sing gampang. Aku uga nggawe produk alur kerja sing nampilake data internal menyang admin ... iku pancen usahane.

Wah, sugeng rawuh Tampilan Gravity! GravityView minangka plugin WordPress sing bisa digunakake kanggo nerbitake data Gravity Forms. Apik banget - lan malah entuk berkah Formulir Gravitasi minangka solusi sing disenengi.

Mbangun direktori online mula gampang! Mbangun formulir kanggo njupuk informasi, banjur bangun peta lan dhaptar direktori sing nampilake data ... tanpa nulis baris kode!

GravityView nawakake kemampuan kanggo nggawe tampilan tanpa winates, nyetujoni lan nolak entri sadurunge urip, lan mbisakake nyunting entri kasebut saka mburi ngarep. Gabungke WordPress, Formulir Gravitasi, lan Tampilan Gravitasi, lan sampeyan duwe sistem manajemen konten kanthi kemampuan sing bisa nglumpukake lan nampilake data nanging sampeyan pengin.

Data bisa dideleng minangka dhaptar, tabel, tabel data, utawa uga ing peta.

Kepiye cara kerja GravityView?

  1. Gawe formulir - Kaping pisanan, gawe formulir karo Formulir Gravitasi, plugin formulir paling apik kanggo WordPress. Tambah kolom menyang formulir lan lebokake ing situs web sampeyan.
  2. Ngumpulake data - Banjur, isi formulir. Data sampeyan bakal disimpen ing mburi mburi situs web sampeyan, ing plugin Gravity Forms.
  3. Rancang tata letak sampeyan - Gawe tata letak sing sampurna nggunakake antarmuka seret-lan-gulung. Pilih kolom sing bakal dilebokake lan papan sing bakal ditampilake. Ora mbutuhake coding!
  4. Tambahake menyang situs sampeyan -
  5. Pungkasan, semat lan tampilake data ing mburi ngarep situs web sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng utawa ngowahi entri tanpa kudu mbukak menu WordPress.

Gampang banget!

Download GravityView

Sanggahan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Forms Gravity lan Tampilan Gravity ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.