Content MarketingE-commerce lan EceranInfografis Pemasaran

Gawe Pengalaman Pelanggan Paling Dhuwur

Nalika Internet terus berkembang lan bubar wis ana sawetara dekade, jagad iki wis trampil banget babagan carane nggawe pengalaman pelanggan sing hebat. Paralel antarane cara sampeyan ngrampungake pelanggan kanthi cara lan cara ngobati kanthi online padha kaya nalika nyoba nggawe pengalaman pelanggan utama.

Infographic dening Monetate: Pelanggan ngarepake interaksi online sing relevan banget karo merek. Kanggo akeh bisnis, kemampuan ngirim pengalaman pelanggan sing optimal kanggo pengunjung situs web tetep dadi tantangan. Temokake cara nerjemahake pengalaman pelanggan offline kanthi online ing infographic iki.

final ultimatecustomer

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web