Infografis: 10 Babagan Sampeyan Ora Ngerti babagan Kontes Online

promosi kontes online

Tingkat respons sing dhuwur lan nggawe basis data prospek sing gedhe minangka rong alasan utama kanggo nggunakake kontes online liwat web, seluler lan Facebook. Luwih saka 70% perusahaan gedhe bakal nggunakake kontes kanthi strategi ing taun 2014. Siji saka 3 peserta kontes kasebut bakal setuju nampa informasi saka merek sampeyan liwat email. Lan merek sing wis entuk anggaran kanggo nggawe aplikasi lan pariwara nglumpukake 10 kali luwih akeh peserta.

iki infographic saka Kontest ngliwati pirang-pirang pitakon kasebut lan menehi wawasan babagan nggawe kontes Facebook, web lan seluler sing nyebabake keterlibatan merek sampeyan.

Kontes Facebook lan Online

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.