9 Alat Pemasaran Kanggo Mbantu Sampeyan Nggawe Konten Blog sing Luwih Apik

Sumber Daya Pemasaran Konten

Apa gunane pemasaran konten?

Apa mung babagan nggawe konten sing apik lan promosi ing macem-macem saluran kanggo narik kawigaten para pamirsa?

Ya iku bagean paling gedhe. Nanging pemasaran konten luwih saka iku. Yen sampeyan mbatesi pendekatan kanggo dhasar kasebut, sampeyan bakal mriksa analytics lan sampeyan bakal ngerti manawa konten durung narik lalu lintas sing signifikan. 

ClearVoice survey 1,000 pemasar kanggo nemokake tantangan konten sing paling gedhe. Dhaptar tantangan paling gedhe kalebu kualitas konten, nggawe lan skala konten, nanging luwih suwe. 

Khusus wektu, minangka tantangan paling gedhe. Nanging para pemasar uga berjuang nggawe ide, bakat, distribusi, strategi, keterlibatan, lan konsistensi. Nalika kabeh faktor kasebut diselehake ing wektu sing winates, kita bakal nemoni masalah.  

Tantangan Pemasaran Konten Top - ClearVoice

Dadi, kita ngerti manawa pemasaran konten, intine, luwih rumit tinimbang sing diarepake umume. Sampeyan kudu mikir kanthi efisiensi kanggo ngrampungake kabeh target sajrone watesan wektu sing wis ditemtokake. 

Alat sing tepat bisa mbantu! 

9 Piranti Pemasaran Konten kanggo Mbantu Sampeyan Ngatasi Kahanan Watesan

Ketemu Edgar - Sampeyan pengin fokus kanggo ngembangake konten blog sing apik. Yen ana wong (utawa sing liya) sing bisa ngurus bagean distribusi, sampeyan bakal entuk akeh wektu kanggo fokus ing kiriman sabanjure. Edgar minangka alat sing migunani. Sampeyan bakal gawe jadwal kiriman ing sistem kasebut, banjur Edgar kanthi otomatis nulis update status kanggo Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, lan Pinterest. Alat kasebut apik kanggo daur ulang konten ijo. Iki bakal njamin merek sampeyan tetep relevan sanajan sampeyan ora ngasilake konten anyar kaya sing dikarepake.

Ketemu Edgar

Quora - Yen sampeyan ora duwe ide kanggo topik sing bakal ditulis, blok penulis bisa uga kakehan wektu. Endi sampeyan entuk ide kasebut? Sampeyan bisa ndeleng apa sing ditulis pesaing sampeyan, nanging sampeyan ora pengin nyalin. Mangkene pilihan sing luwih apik: delengen apa sing dadi target para pamirsa target. 

Priksa pitakon ing kategori Quora sing relevan, lan sampeyan bakal langsung entuk sawetara gagasan topik.

Quora

Pablo - Elemen visual konten sampeyan penting banget. Sampeyan mbutuhake macem-macem grafis utawa gambar kanggo Facebook, Pinterest, Google+, Instagram, lan kabeh saluran liyane sing target. 

Karo Pablo, bagean tugas sampeyan gampang. Sampeyan bisa nggawe visual sing apik kanggo saben kiriman. Ana luwih saka 50K gambar ing perpustakaan, dadi sampeyan bisa kanthi gampang nemokake gambar sing cocog karo konten sampeyan. Banjur, sampeyan bisa ngatur nganggo kuotasi saka kiriman, lan milih ukuran sing pas kanggo macem-macem jaringan media sosial.

Pablo

Hemingway App - Nyunting mbutuhake akeh wektu, ya? Sawise rampung nulis postingan blog, sampeyan = pengin cepet ngrampungake lan nerbitake. Nanging sampeyan kudu luwih nggatekake tahap panyuntingan; yen ora, sampeyan duwe risiko nerbitake draf sing ora lengkap kanthi gaya sing mbingungake. 

Hemingway App ndadekake bagean tugas iki gampang banget. Bakal entuk kesalahan tata bahasa lan ejaan. Nanging ora mung iku. Alat kasebut uga bakal ngelingake sampeyan babagan kerumitan, imbuhan, lan elemen liyane sing ngencerake pesen. 

Cukup tindakake rekomendasi lan nggawe konten sampeyan luwih gampang diwaca. 

Hemingway Editor App

ProEssayWriting - Piranti sing wis ana dhaptar ing ndhuwur mbantu sampeyan nangani macem-macem aspek kampanye pemasaran konten, nanging babagan bagean nulis? Sampeyan ngerti manawa sampeyan ora bisa ngandelake piranti lunak tenan babagan prekara kasebut. 

Nanging ing sawijining wektu utawa liyane, sampeyan bisa uga macet. Sampeyan duwe jadwal konten sing direncanakake kanthi apik, nanging ora bisa ngatur nulis kabeh postingan tepat waktu. Mungkin sampeyan ana ing tengah blok penulis. Mungkin mung kedadeyan urip lan sampeyan kudu mandheg nulis. 

Ing kahanan kaya ngono, layanan nulis profesional bisa mbantu akeh. ProEssayWriting minangka platform sing bisa nyewa panulis ahli saka macem-macem kategori. Sampeyan bakal menehi pandhuan lan bakal ngirim 100% konten unik ing deadline. 

ProEssayWriting

Karangan Paling Apik - Best Essay minangka layanan nulis konten liyane sing misuwur. Sampeyan bisa pesen postingan blog ing topik apa wae, amarga perusahaan kasebut nyewa penulis saka macem-macem bidang studi. Karangan Paling apik cocog kanggo kertas putih lan ebook sing berkualitas tinggi, nanging sampeyan uga bisa entuk konten sing luwih sederhana yen sampeyan butuh. 

Layanan iki ngidini sampeyan nemtokake tenggat wektu sing cendhak (saka 10 dina nganti 3 jam), lan sampeyan bakal entuk garansi kanggo ngirim wektu sing tepat.

Layanan Nulis Konten Esei Paling Apik

Makalah Superior - Yen sampeyan rencana kanggo milih bagean tulisan ing jangka panjang, Superior Papers minangka pilihan sing cocog. Yen sampeyan milih anggota Ruby utawa Diamond, sampeyan bakal entuk diskon kanthi rutin. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa kerja bareng panulis paling apik saka tim kasebut. 

Yen sampeyan miwiti kolaborasi karo panulis tartamtu lan sampeyan seneng karo sing sampeyan entuk, sampeyan bisa nyewa ahli sing padha maneh. 

Saliyane nulis pitulung, Superior Papers uga nawakake layanan panyuntingan profesional. 

Layanan Nulis Konten Kertas Unggul

Layanan Nulis Tugas Brill - Iki minangka layanan nulis Inggris. Yen blog sampeyan target para pamirsa Inggris, sawijining panulis Amerika ora bakal entuk gaya kasebut. Yen ngono, Brill Assignment minangka pilihan sing paling apik. 

Panulis ngirim konten sing paling apik ing kabeh jinis topik. Saliyane kiriman blog, sampeyan uga bisa pesen studi kasus, presentasi PowerPoint, proyek desain grafis, lan liya-liyane.

Layanan Nulis Tugas Brill

Tulisan Australia - Tulisan Australia minangka agensi nulis sing padha karo sawetara wong liya sing wis kasebut ing ndhuwur. Bedane, kaya jenenge dhewe, yaiku target pasar Aussie. Dadi, yen sampeyan butuh panulis saka negara iki supaya cocog karo gaya sing cocog, mula sampeyan bakal nemokake. 

Regane wis terjangkau, nanging perusahaan uga menehi diskon gedhe kanggo pangguna biasa. 

Layanan Tulisan Australia

Ngirit wektu dadi masalah gedhe. Yen sampeyan nggawe kampanye pemasaran konten luwih produktif, sampeyan bakal mulai ngasilake lalu lintas lan ngyakinake pamirsa supaya tumindak. Muga-muga alat sing didhaptar ing ndhuwur bakal mbantu sampeyan tekan kana.   

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.