Kolaborasi Online karo Facebook? Sampeyan Bet!

Kolaborasi Online ing Facebook ora bakal ngganti Basecamp

Kolaborasi Online ing Facebook ora bakal ngganti BasecampYen sampeyan serius Manajemen Proyek, sampeyan wis ngerti alat kaya Basecamp sing nyedhiyakake platform sing kuat kanggo manajemen proyek, tugas tugas, lan kolaborasi tim. Piranti kasebut apik banget, nanging kabeh mbutuhake kolaborator sampeyan supaya bisa nambah umur digital kanggo nyakup siji perkara liyane sing bakal ditumpuk ing piring sing wis kebanjiran. Sawetara prekara sing cocog karo komitmen kasebut, lan sawetara uga ora.

Kepiye yen sampeyan mung butuh sudut pribadi kanggo nggarap sawetara strategi strategi pemasaran, papan sing gampang dituju kanggo kabeh wong, ing endi sampeyan bisa nuduhake pikirane, kolaborasi, lan nglacak acara? Sampeyan bisa uga mikir nggunakake Grup Facebook. Ya, aku serius. Ora, aku dudu kacang, lan keparenga aku nerangake.

Facebook bubar ngowahi cara kerja Grup. Tab wis ilang, diganti garis "nuduhake" sederhana sing kalebu fitur dokumen anyar, lan sidebar sing nyathet anggota, fitur obrolan grup anyar, dhaptar acara, lan dhaptar dokumen. Kanthi fitur kasebut, sampeyan bisa mbentuk grup pribadi sing didhelikake lan ngajak wong sing pengin digarap.

Mung nggawe grup sing bisa nyunting akun grup, nanging kabeh liyane dituduhake. Saben anggota bisa nyunting dokumen utawa acara apa wae. Iki apik banget amarga iki tegese sampeyan bisa kerja bareng, nanging nggegirisi amarga ora ana kontrol versi utawa cara ngerti sapa sing ngowahi, lan kapan. Sampeyan bisa uga dadi pemecah kesepakatan kanggo umume wong, nanging yen sampeyan nggunakake dokumen minangka cara nuduhake konsep lan entuk umpan balik, sampeyan bisa entuk manfaat saka sunting lan komentar kolaboratif nalika tetep ngontrol dokumen sumber. Sampeyan pancen ora nggunakake Facebook kanggo panyimpenan dokumen, luwih saka sampeyan nggunakake loker ing gym minangka brankas.

Sanajan ora kuat, Grup Facebook duwe siji kaluwihan tinimbang sistem kolaborasi liyane - sampeyan wis ana ing kono lan uga wong-wong sing kudu kolaborasi. Ora bakal ngganti sistem manajemen proyek kanggo proyek rumit, nanging ing jagad sing wis nyebar tipis ing spektrum online, bisa mbantu duwe sawetara solusi gampang sing ora mbutuhake ngelingi tembung sandhi liyane utawa sinau antarmuka pangguna liyane. Aja nyoba golek piring sing luwih gedhe, coba kolaborasi kurang karo klompok Facebook. Nggawe upaya kolaborasi sampeyan luwih gampang lan sampeyan bakal bisa ndeleng partisipasi sing luwih apik lan asil sing luwih apik ing pungkasan.

One comment

  1. 1

    Info apik lan cara murah kanggo kolaborasi karo tim cilik. Sampeyan bisa nggunakake google docs yen pengin lan mung nambah link menyang area tim facebook supaya ngerti wong liya.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.