Bisnis Online Kudu Ngganti Pemasaran Kanggo Terus Ngarep

bisnis online dening MDGovpics

bisnis online dening MDGovpics

Ora ana pitakon manawa Internet wis owah kanthi dramatis, lan iki sejatine sejatine kepiye perusahaan uga nyedhiyakake bisnis online. Sing nduweni bisnis mung kudu ndeleng jumlah pangowahan sing ditindakake Google ing algoritma telusuran kanggo entuk pemahaman dhasar babagan teknik pemasaran Internet wis ganti suwe-suwe.

Perusahaan sing nindakake bisnis ing Internet kudu nduwe strategi pemasaran saben-saben ana owah-owahan ing algoritma telusuran, utawa bisa uga ditinggal nganti tekan nalika dodolan nandhang sangsara. Bob Holtzman saka Mainebiz.com nempatno terus terang:

"Internet berkembang kanthi cepet saengga apa sing bisa digunakake setaun kepungkur bisa uga wis ilang - lan bisa nggambarake pemasaran online sajrone dasawarsa kepungkur. Nalika sawetara perusahaan pungkasane nggawe situs web pertama, media sosial wiwit nyekel bola mata lan nggawe situs sing ana ing mburi kurva katon kuno utawa ora relevan.

"Latecomer menyang Facebook uga kasep ing partai Twitter. Nalika sawetara situs web wiwit nggabungake media sosial, piranti seluler meksa bakal owah akeh babagan desain situs, arsitektur, lan konten. "

Pangaturan pungkasan

Saiki, bisnis online nanggepi pangowahan sing kedadeyan amarga nganyari Google paling anyar, sing diarani Hummingbird. Tujuan pangowahan algoritma iki yaiku ngowahi sawetara bobot saka telusuran tembung kunci menyang telusuran obrolan sing njaluk wangsulan kanggo pitakon langsung.

Google wis ujar manawa pengin promosi konten (situs web) sing paling bisa mangsuli pitakonane para pangguna, mula konten sampeyan ora mung babagan promosi baris produk utawa merek. Kudu dadi prekara sing ditampilake sepisan terkenal. Sawise dhasar iki dibangun, teknik pemasaran bisa ditrapake kanggo ngrampungake situs sampeyan tanpa kakehan terang.

Tuladha sing migunani

Kaca iki dijupuk saka Shutters Cleveland tuladhane. Judhul kaca kasebut diwaca: Apa sampeyan entuk windows bay? Butuh solusi sing bisa digunakake? Sawise bat, perusahaan nuduhake manawa ngatasi masalah sing bisa dideleng para pamirso.

Saiki sing nggawe kaca iki unik yaiku perusahaan ora milih tembok teks sing gedhe kanggo nggambarake apa sing bisa ditindakake wong kanthi jendela teluk; nuduhake pengunjung gambar seri sing nyorot solusi kanggo masalah. Wong sing bisa golek wangsulan ora mung bisa nemokake, nanging bisa uga ngerteni kepiye produk Cleveland Shutters dadi solusi tanpa kena iklan tradisional.

Pengaruh seluler sing saya akeh

Para ahli uga ujar manawa jumlah seluler sing saya akeh bakal duwe pengaruh gedhe ing pemasaran mbesuk. "Titik penting kanggo nggoleki luwih akeh ing piranti seluler tinimbang komputer stasioner luwih cepet dibandhingake karo sing dipikirake," ujare Insinyur Google, Matt Cutts. "Aku ora bakal kaget yen enggal bakal ngetrapake kacepetan kaca seluler kanggo SEO."

Asile, anggaran dituju inisiatif pemasaran seluler wis nambah 142 persen ing antarane taun 2011 lan 2013. Umume kedadeyan karo versi seluler situs web perusahaan, sing asring ora dianggep bisnis online.

"Para peselancar Web seluler minangka akeh kebutuhan. Yen ngunjungi situs web sampeyan lan ora dioptimalake kanggo piranti sing digunakake lan macem-macem cara pangguna seluler, dheweke bakal frustasi lan lunga, "ujare Ken Barber, wakil presiden pemasaran ing mShopper.com.

Sanajan tren mesthi bakal ganti, siji perkara sing ora nate disasarake Google yaiku pentinge pengalaman pangguna sing berkualitas minangka faktor sing paling penting ing rangking kaca kanggo asil telusuran. Nyedhiyakake konten sing terkenal lan menehi pengunjung, liwat desktop lan seluler, kanthi pengalaman sing apik lan apik yaiku strategi sing ora bakal ilang.