Ayo Gabung karo Jaringan Sosial

Lucu banget, Ze Frank iku lagu gabung karo Jaringan Sosial, Online Kabeh Wektu.

[audio: http: //www.zefrank.com/social_2.mp3]

Tip topi kanggo Robert Scoble nalika ditemokake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.