Pew Riset Kegiatan Online

kegiatan infographic online

Apa sing ditindakake wong kanthi online? Infographic iki menehi wangsulan… nyusun data 3 taun saka Survei Pelacakan Proyek Internet Pew Internet & American wiwit taun 2009, 2010 lan 2011. Panliten lengkap kalebu hiburan, jejaring sosial, keuangan, berita, bisnis, blanja, riset lan blanja!

Meh 80 persen wong diwasa Amerika nggunakake Internet. Apa sampeyan kepingin weruh apa sing ditindakake online? Apa ngirim email, blanja online, utawa streaming video Youtube? Temokake ing ngisor iki.

Apa wong nindakake paling online? Ngirim utawa maca email. Apa wong nindakake paling ora? Blog! Panjaluk kelangkaan ... Aku seneng kasunyatan manawa akeh wong sing ora blogging… tegese kesempatan sampeyan kanggo dirungokake minangka sing gedhe.

kegiatan online infographic

Infographic saka Flowtown - Aplikasi Pemasaran Media Sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.