OneUp: Kirim kanthi otomatis menyang Google Bisnisku Saka RSS Feed

OneUp: Sindikasi kanggo Google Bisnisku Kanthi feed RSS Sampeyan

Yen sampeyan bisnis lokal, sampeyan kudu njaga situs web sing dioptimalake kanthi apik uga Akun Google Bisnisku. Umume pangguna mesin telusuran ora nate nggulung utawa navigasi menyang asil organik sing nemokake situs web sampeyan… padha sesambungan karo paket peta ing kaca asil mesin telusuran (SERP).

Paket peta minangka bagean saka kaca asil mesin telusuran sing nduweni peta lan dhaptar bisnis ing sekitar lokasi geografis sampeyan. Kasedhiya mayoritas SERP lan minangka fitur keterlibatan utama kanggo pangguna telusuran kanggo nemokake toko lan layanan ritel lokal.

Bagian SERP - PPC, Paket Peta, Asil Organik

Sing ora dingerteni akeh bisnis yaiku paket peta sejatine sifate adhedhasar akun Google My Business, ora situs web sampeyan Kanggo njaga peringkat lan visibilitas dhuwur ing paket peta, akun bisnis sampeyan kudu dikelola kanthi apik kanthi review lan update sing asring lan anyar. Iki gampang ditindakake app mobile… Nanging isih mbutuhake sampeyan ngatur platform liyane nalika pemasaran bisnis lokal.

Cara Sindikasi menyang Google Bisnisku

Kepiye yen bisnis sampeyan tetep apik WordPress situs lan blog kanthi rutin? Sing menehi kesempatan kanggo sindikasi konten sampeyan ing platform liyane, maca feed, lan uga aplikasi media sosial nggunakake sampeyan Kabeh proyek (RSS) pakan.

Nalika nutul lan ngoptimalake saben konten kanggo saben saluran bisa ngasilake tingkat keterlibatan lan respon sing luwih apik, umume perusahaan ora duwe sumber daya kanggo nindakake iki. Mangkene otomatisasi ideal - lan sindikasi konten sampeyan saka feed menyang platform media sosial minangka solusi sing sampurna. Umume platform ora nawakake RSS menyang Google Bisnisku pilihan, sanadyan!

OneUp lan Google Bisnisku

OneUp mbisakake bisnis gawe jadwal lan ngotomatisasi kiriman Google My Business. Platform kasebut ngidini pangguna ngirim menyang siji utawa pirang-pirang lokasi sekaligus, nambah gambar, tautan, lan tombol Call-To-Action. Sampeyan uga bisa ngunggah gambar menyang bagean foto.

gmb animasi anyar

Fitur OneUp

OneUp ora mung kanggo Google Bisnisku, nanging uga integral karo Twitter, Facebook, LinkedIn, Instagram, lan Pinterest. Fitur kalebu:

  • Ngatur Multiple Akun karo Kategori - Gawe kategori kanggo klompok akun, banjur atur lan saring kiriman miturut kategori kasebut. 
  • Tanggalan Media Sosial - Deleng ringkesan kabeh kiriman sing bakal teka lan diterbitake, sunting, banjur seret lan selehake kanggo ngganti dina. 
  • Integrasi Canva - Gawe gambar ing Canva tanpa ninggalake OneUp, lan langsung ditambahake ing kiriman sampeyan.
  • Analytics - Deleng analytics jero lan kanthi otomatis nggawe laporan mingguan utawa saben wulan kanggo kabeh akun media sosial. 
  • Generator Hashtag - Goleki saran kanggo hashtag sing ana gandhengane karo tembung kunci, lan kanthi otomatis nambah menyang kiriman utawa ing komentar pisanan (kanggo Instagram).
  • Kirim gambar multi-gambar lan Video - Jadwalake kiriman multi-gambar nganti 5 gambar ing saben kiriman, uga kiriman video. 
  • Jadwal Crita Instagram - Rencanakake lan gawe jadwal Kisah Instagram kanthi visual, lan terbitake liwat notifikasi seluler.
  • Ngunggah Akeh Kiriman Sosial - Upload lan gawe jadwal sawetara kiriman sekaligus liwat CSV, Google Drive, Dropbox, utawa langsung saka komputer. 
  • Facebook - Jadwalake kiriman menyang Profil Facebook (liwat notifikasi seluler), uga penerbitan langsung menyang Kaca lan Grup Facebook. 

Miwiti Uji Coba Gratis 7 Dina Sampeyan

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.