OneSignal: Tambah Notifikasi Push nganggo Desktop, App, utawa Email

Notifikasi OneSignal Push

Saben wulan, aku bakal entuk sawetara ewu pengunjung bali liwat notifikasi push browser sing digabungake. Sayange, platform sing kita pilih saiki wis mati dadi aku kudu golek sing anyar. Luwih elek, ora ana cara ngimpor pelanggan lawas bali menyang situs mula kita bakal entuk. Amarga iku, aku kudu milih platform sing kondhang lan bisa diukur. Lan aku nemokake ing OneSignal.

Ora mung ora OneSignal nggawe kabar push kanggo browser, uga toko siji-sijine kanggo notifikasi push liwat aplikasi seluler utawa uga liwat email.

Apa Kabar Push?

Umume pemasaran digital digunakake narik teknologi, yaiku pangguna sing njaluk panjaluk lan sistem nanggapi pesen sing dijaluk. Contone bisa uga kaca kebangkrutan sing pangguna njaluk download. Sawise pangguna ngirim formulir, email dikirim menyang link kasebut kanggo ndownload. Iki migunani, nanging mbutuhake tumindak prospek. Notifikasi push minangka cara adhedhasar ijin yen para pemasar kudu miwiti panjaluk kasebut.

Mangkene sawetara conto kabar push:

  • Notifikasi Push Desktop - browser modern nawakake kesempatan kanggo push wara-wara. Ing situs iki, umpamane, ana pengunjung kaping pisanan dijaluk apa kita bisa ngirim kabar push. Yen disetujoni, mula saben nerbitake kiriman anyar, dheweke bakal nampa kabar desktop.
  • Kabar Push Aplikasi Seluler - aplikasi seluler bisa menehi notifikasi pangguna seluler liwat notifikasi push. Siji aplikasi seluler sing aku seneng nggunakake yaiku Waze, amarga maca tanggalan lan menehi kabar - adhedhasar lalu lintas - nalika aku kudu budhal supaya teka ing rapat sabanjure.
  • Notifikasi Push Email sing Dipicu - yen sampeyan pesen saka Apple, sampeyan bakal entuk notifikasi email push sing ngerti nalika pesenan dikemas lan nalika arep menyang tujuan.

OneSignal nawakake sawetara fitur luar biasa kajaba pilihan lintas platform lan rega agresif:

  • 15 Persiyapan Menit - Kesaksian pelanggan nyatakake yen dheweke ora bisa ngandel yen gampang diwiwiti.
  • Pelacakan Waktu Nyata - Ngawasi konversi kabar lan email sampeyan kanthi nyata.
  • Scalable - Yuta pangguna? Kita kabeh wis dijamin. Kita ndhukung kabeh piranti lan kabeh SDK utama.
  • Pesen Tes A / B - Kirimake rong pesen tes menyang bagean pangguna, banjur kirim pesen sing luwih apik menyang liyane.
  • Target Target - Gawe kabar lan email sing dipersonalisasi, lan kirimake menyang saben pangguna ing wektu sing cocog.
  • Pangiriman Otomatis - Setel banjur lali. Ngirim notifikasi sing relevan menyang pangguna kanthi otomatis.

Saliyane API sing kuat, WordPress plugin, lan kit pangembangan piranti lunak (SDK) supaya gampang digabung, OneSignal nawakake antarmuka panganggo sing apik kanggo para pemasar kanggo ngirim kabar push dhewe. Dheweke uga nawakake integrasi kothak karo SquareSpace, Joomla, Blogger, Drupal, Weebly, Wix, Magento, lan Shopify.

Kabar Push OneSignal

Mlebu Gratis ing OneSignal

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.