Siji Akun Google Analytics, Multiple Domain

ga

Yen sampeyan perusahaan franchise, sampeyan bisa uga duwe macem-macem domain utawa subdomain, nanging sampeyan pengin nglacak lalu lintas ing kabeh wilayah kasebut. Iki bisa kanthi nambah profil liyane ing Google Analytics lan nambah pelacak profil nomer loro.

Sampel Kode ASLI:

try {var pageTracker = _gat._getTracker("UA-111111-1");
pageTracker._setDomainName ("ora ana");
pageTracker._setAllowLinker (bener); pageTracker._initData (); pageTracker._trackPageview (); } nyekel (err) {}

BARU: Sampel Kode Google Analytics sing ora sinkron:

var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-12345-1']);
_gaq.push (['_ setDomainName', 'example-petstore.com']);
_gaq.push (['_ setAllowLinker', bener]); _gaq.push (['_ trackPageview']); (function () {var ga = document.createElement ('script'); ga.type = 'text / javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol? 'https: // ssl': 'http: // www') + '.google-analytics.com / ga.js'; var s = document.getE ElementByTagName ('script') [0]; s.parentNode.insertBefore (ga, s);}) (); //]]>

Sawetara minggu kepungkur, aku wis nyuda Google Analytics lan padha nyengkuyung cara nambah profil kanggo nyaring data uga. Mbok sampeyan pengin ngamati pirang-pirang wong sing ngunjungi situs sampeyan saka perusahaan karo pengunjung njaba. Sampeyan bisa nambahake filter kanggo alamat IP sampeyan ing siji profil (matesi lalu lintas mung njaba) banjur bandhingake loro akun kasebut.

3 Komentar

  1. 1

    Halo Douglas, aku wis mbukak blog kapindhoku bubar. Saiki aku pengin nglacak blog iki ing Google Analytics. Kepiye carane nambah profil iki, supaya aku bisa ndeleng laporan saka loro profilku (blog).

  2. 3

    Situs gedhe! Apik kanggo ndeleng kanca warga Indiana (Aku South Bender) tekan AllTop. Wis sampeyan diwenehi tetenger — nganti ketemu sawise Blog pertamaku diinstal. Seneng-seneng @ Blog Indiana. Muga-muga sampeyan duwe wektu kanggo entuk segel BetterNetworker.com, kanggo situs sampeyan, $ 10 / wulan. w/a ltd. wektu mlebu. Iku bakal amba w / Mike Dillard konco; lan akeh MLMer ndhuwur ing situs. B)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.