Siji Akun Google Analytics, Multiple Domain

ga

Yen sampeyan perusahaan franchise, sampeyan bisa uga duwe macem-macem domain utawa subdomain, nanging sampeyan pengin nglacak lalu lintas ing kabeh wilayah kasebut. Iki bisa kanthi nambah profil liyane ing Google Analytics lan nambah pelacak profil nomer loro.

Sampel Kode ASLI:

try {var pageTracker = _gat._getTracker("UA-111111-1");
pageTracker._setDomainName ("ora ana");
pageTracker._setAllowLinker (bener); pageTracker._initData (); pageTracker._trackPageview (); } nyekel (err) {}

BARU: Sampel Kode Google Analytics sing ora sinkron:

var _gaq = _gaq || [];
_gaq.push(['_setAccount', 'UA-12345-1']);
_gaq.push (['_ setDomainName', 'example-petstore.com']);
_gaq.push (['_ setAllowLinker', bener]); _gaq.push (['_ trackPageview']); (function () {var ga = document.createElement ('script'); ga.type = 'text / javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol? 'https: // ssl': 'http: // www') + '.google-analytics.com / ga.js'; var s = document.getE ElementByTagName ('script') [0]; s.parentNode.insertBefore (ga, s);}) (); //]]>

Sawetara minggu kepungkur, aku wis nyuda Google Analytics lan padha nyengkuyung cara nambah profil kanggo nyaring data uga. Mbok sampeyan pengin ngamati pirang-pirang wong sing ngunjungi situs sampeyan saka perusahaan karo pengunjung njaba. Sampeyan bisa nambahake filter kanggo alamat IP sampeyan ing siji profil (matesi lalu lintas mung njaba) banjur bandhingake loro akun kasebut.

3 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas, aku bubar mbukak blog nomer loro. Saiki aku pengin nglacak blog iki ing Google Analytics. Kepiye cara nambah profil iki, supaya bisa ndeleng laporan kaloro profil (blog).

  2. 3

    Situs sing apik! Seneng ndeleng kanca Indiana (aku Bender Selatan) kenek AllTop. Apa sampeyan menehi bookmark - ndeleng sampeyan sawise Blog pisanan diinstal. Seneng-seneng @ Blog Indiana. Muga-muga sampeyan duwe wektu kanggo golek segel BetterNetworker.com, kanggo situs sampeyan, regane $ 10 / bln. w / a ltd wektu mlebu. Bakal gedhe w / Mike Dillard ing mburi; lan akeh MLMer paling dhuwur ing situs iki. B)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.