Pemasaran Seluler lan TabletTelusuri Marketing

Siji fitur browser sing bakal njupuk pasar!

Komputer MadSadurunge bengi iki, aku lagi nggarap postingan blog sing apik - kumpulan tautan sing wis ditemokake sawetara minggu kepungkur sing arep dakkirimake marang kowe kabeh. Aku pengin ngrampungake nomer kasebut ing 10 malah kanggo nggawe 'Top 10'.

Aku nggoleki bookmark sing wis disimpen lan nulis sawetara pernyataan lucu kanggo saben wong sing bakal narik kawigaten lan nggawe sampeyan guyu. Sawise ngrampungake saben tautan, aku bakal mbukak tab anyar (aku nggunakake Firefox), bukak bookmark, lan mbukak tautan. Sampeyan bisa uga wis ngerti kedadeyan sabanjure. Aku ngeklik bookmark lan mbukak situs anyar ing tab sing postinganku 90% rampung.

NOOOOooooooooooooo! Aku ngeklik STOP. Aku klik BALIK. Aku ngeklik UNDO. Wis ora ana.

punika ing kirim Iki kiriman sing bakal nggawe aku dadi bintang blog. Pos sing bakal nutup kesepakatan bukuku. Pos sing bakal duwe ewonan trackbacks, nggawe ndhuwur digg, lan lebokake aku ing Technorati Top 100. Nanging ora ana maneh.

Dadi… fitur browser siji sing bakal nggunakake kabeh pasar. Klik-ing-fly-save-lan-batal-klik-bodho-sing-aku-mung-nindakake-sing-aku-ora-tegese-kanggo-klik. Aku ora duwe jeneng sing narik kawigaten, aku mbuang kabeh akalku sadurunge ing link sing apik banget. Aku ora ngerti sebabe komputer ora bisa nindakake iki. Yen keyboard sampeyan minangka piranti input, lan huruf bisa ditampilake ing layar, kenapa (OH Napa !!!) komputer ora bisa ngelingi apa sing sampeyan tulis ing area teks 1.8 detik sadurunge ngowahi kaca kanthi ora sengaja.

Dadi, sampeyan mrana Mozilla, Microsoft, Opera… iku fitur sing bakal dak tresnani ing salawas-lawase. Mangga, lebokake ing rilis sabanjure. Tulung

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

5 Komentar

  1. Mulane aku nggunakake program Blogjet. Aku ilang akeh kiriman amarga "hiccups" ing browser.

    Keuntungan tambahan kanggo nggunakake blogjet yaiku sampeyan bisa nyimpen draf kiriman lokal menyang hard drive. Nambahake gambar uga gampang.

    Ana liyane jinis piranti lunak posting, ecto nerangake, nanging katon menyang. Nyimpen siji kiriman epik worth rega diakoni.

  2. Doug:

    Mangga aja sengit Blogspot amarga iku ayu… Sampeyan kudu seneng iku fungsi nyimpen-karya-on-the-fly…

    Utawa, sampeyan bisa nulis kiriman ing Google Docs sing uga nduweni fungsi nyimpen otomatis.

  3. Eehm… ora pengin digosok, nanging Opera wis sawetara wektu duwe fitur iki - wiwit Opera 7 IIRC. Isi formulir bakal di-cache nganti sampeyan nutup tab, mula menet 'Mbalik' bakal mulihake isi kolom formulir. Rilis paling anyar saka liyane, Firefox 2.0 lan MSIE 7.0 uga nawakake iki saiki, nyalin saka inovator 🙂

    Bisa uga salah, utamane ing MSIE lan Firefox, yen kolom nulis sampeyan ana ing kaca sing nglarang caching. Opera rada luwih wicaksana, lan luwih kerep nyegerake kaca kanthi mencet 'Mbalik'.

  4. Iku umpan balik sing apik tenan! Matur nuwun, kabeh!

    Tom: Aku mriksa metu Blogjet, sayangé ora ana versi Mac. 🙁 Katon kaya aplikasi cilik sing apik banget!

    William: Aku pancene duwe blog ing blogspot kanggo sawetara wektu. Aku seneng nanging yen aku mulai narik kawigaten, aku pancene pengin domainku dhewe. Aku ora pengin Blogger 'milik' aku lan kontenku. Aku ora ngerti yen dheweke duwe fitur kasebut. Aku arep nggoleki lan ndeleng apa aku bisa nemokake fitur sing padha kanggo WordPress.

    RIJK : Sapa sing ngerti? Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake karo kula. Aku arep ngundhuh Opera 9 lan ndeleng carane aku seneng!

  5. Aku duwe idea babagan solusi sing bisa kanggo masalah sampeyan. Sampeyan bisa nginstal logger tombol kanggo njupuk kabeh stroke tombol. Banjur, yen sampeyan navigasi adoh saka formulir sing wis rampung, sampeyan mung bisa mbukak file log kunci lan gampang nemokake kabeh sing diketik.

    Aku ora cukup Bejo duwe mac, nanging Aku manawa sampeyan bisa nemokake free key logger kanggo. Iki salah siji sing ditemokake saka telusuran Google cepet:

    http://www.securemac.com/typerecorder.php

    (Ora, aku ora kerja ing perusahaan kasebut!)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web