Siji fitur browser sing bakal njupuk pasar!

Komputer MadSadurunge bengi iki, aku lagi nggarap postingan blog sing apik - kumpulan tautan sing wis ditemokake sawetara minggu kepungkur sing arep dakkirimake marang kowe kabeh. Aku pengin ngrampungake nomer kasebut ing 10 malah kanggo nggawe 'Top 10'.

Aku nggoleki bookmark sing wis disimpen lan nulis sawetara pernyataan lucu kanggo saben wong sing bakal narik kawigaten lan nggawe sampeyan guyu. Sawise ngrampungake saben tautan, aku bakal mbukak tab anyar (aku nggunakake Firefox), bukak bookmark, lan mbukak tautan. Sampeyan bisa uga wis ngerti kedadeyan sabanjure. Aku ngeklik bookmark lan mbukak situs anyar ing tab sing postinganku 90% rampung.

NOOOOooooooooooooo! Aku ngeklik STOP. Aku klik BALIK. Aku ngeklik UNDO. Wis ora ana.

punika ing kirim Iki kiriman sing bakal nggawe aku dadi bintang blog. Pos sing bakal nutup kesepakatan bukuku. Pos sing bakal duwe ewonan trackbacks, nggawe ndhuwur digg, lan lebokake aku ing Technorati Top 100. Nanging ora ana maneh.

Dadi… fitur browser siji sing bakal nggunakake kabeh pasar. Klik-ing-fly-save-lan-batal-klik-bodho-sing-aku-mung-nindakake-sing-aku-ora-tegese-kanggo-klik. Aku ora duwe jeneng sing narik kawigaten, aku mbuang kabeh akalku sadurunge ing link sing apik banget. Aku ora ngerti sebabe komputer ora bisa nindakake iki. Yen keyboard sampeyan minangka piranti input, lan huruf bisa ditampilake ing layar, kenapa (OH Napa !!!) komputer ora bisa ngelingi apa sing sampeyan tulis ing area teks 1.8 detik sadurunge ngowahi kaca kanthi ora sengaja.

Dadi, sampeyan mrana Mozilla, Microsoft, Opera… iku fitur sing bakal dak tresnani ing salawas-lawase. Mangga, lebokake ing rilis sabanjure. Tulung

5 Komentar

  1. 1

    Iki sebabe aku nggunakake program Blogjet. Aku kalah akeh postingan amarga "cegukan" ing browser.

    Keuntungan tambahan kanggo nggunakake blogjet yaiku sampeyan bisa nyimpen draf postingan kanthi lokal menyang hard drive. Nambahake gambar uga angin.

    Ana macem-macem jinis piranti lunak posting liyane, kalebu sing dipikirake, nanging coba goleki. Nyimpen siji postingan epik regane diakoni.

  2. 2

    Doug:

    Aja benci karo Blogspot amarga apik… Sampeyan kudu tresna yen nyimpen fungsi-kerja-ing-fly…

    Utawa, sampeyan bisa nyipta kiriman ing Google Docs sing uga duwe fungsi nyimpen otomatis.

  3. 3

    Eehm… ora pengin nggosok, nanging Opera wis suwe duwe fitur iki - wiwit Opera 7 IIRC. Konten formulir bakal dicache nganti sampeyan nutup tab, mula pencet 'Bali' bakal mulihake konten kolom formulir. Rilis liyane sing paling anyar, Firefox 2.0 lan MSIE 7.0 uga nawakake saiki, nyalin saka para inovator 🙂

    Ana kedadeyan sing salah, apamaneh ing MSIE lan Firefox, yen kolom panyusun sampeyan ing kaca sing nglarang cache. Opera rada akeh pacelathon, lan asring nyingkirake kaca anyar nalika mencet 'Bali'.

  4. 4

    Umpan balik sing apik! Matur suwun, kabeh!

    Tom: Aku mriksa Blogjet, sayangé ora ana versi Mac. 🙁 Kayane app cilik banget!

    William: Aku pancen blogku wis suwene ing blogpot. Aku seneng nanging nalika aku wiwit narik kawigaten, aku kepengin banget domainku dhewe. Aku ora pengin Blogger 'duwe' kula lan konten. Aku ora ngerti yen dheweke duwe fitur kasebut. Aku bakal nggoleki lan ndeleng apa bisa nemokake fitur sing padha kanggo WordPress.

    RIJK: Sapa ngerti? Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake karo kula. Aku arep ndownload Opera 9 lan delengen senengane!

  5. 5

    Aku duwe ide babagan solusi babagan masalah sampeyan. Sampeyan bisa nginstal logger tombol kanggo njupuk kabeh stroke tombol. Banjur, yen sampeyan navigasi adoh saka formulir sing wis rampung sawetara, sampeyan mung bisa mbukak file log kunci lan gampang nemokake kabeh sing diketik.

    Aku ora cukup begja duwe mac, nanging aku yakin sampeyan bisa nemokake logger kunci gratis. Mangkene sing ditemokake saka telusuran Google kanthi cepet:

    http://www.securemac.com/typerecorder.php

    (ora, aku ora kerja ing perusahaan iku!)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.