JavaScript: Ngenteni! Apa sampeyan yakin pengin lunga?

mungkasiApa sampeyan wis entuk cara menyang kaca pangiriman mung kanggo nggawe kesalahan lan nutup jendhela browser? Aku duwe! Aku wis bener-bener ngliwati kabeh sistem tuku lan nambah pirang-pirang item supaya ora sengaja nutup browser. Amarga umume browser ndhukung tab, mula gampang ditindakake.

Aplikasi sing duwe proses multi-langkah, maneh lan checkout luwih becik nggunakake konfirmasi sadurunge nutup jendhela ... nanging ora gampang kaya sing sampeyan kira. JavaScript duwe acara onbeforeunload sing bisa ngonfirmasi manawa pangguna pengin nilarake kaca kasebut utawa ora. Mangkene conto lan iki kode:

One comment

  1. 1

    Ya, aku uga wis nemoni masalah cilik sing edan ing jendela browser. Sejatine, aku wis nggoleki lan nemokake solusi kanggo masalah kasebut lan dakkira bedane beda karo kode sampeyan. Mung kode sampeyan sing katon apik lan disederhanakake. Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.