Praktik SEO paling apik ing kaca ing taun 2013: 7 Aturan Game kasebut

ing kaca seo

Saiki, aku yakin sampeyan wis cukup ngrungokake babagan optimasi ing kaca kanggo urip. Aku ora pengin mbaleni mantra sing padha kaya sing wis dirungokake wiwit taun kepungkur. Ya, SEO ing kaca wis dadi luwih penting (aku ora bisa ngelingi wektu nalika ora), lan ya, SEO ing kaca bisa nggawe utawa ngilangi kesempatan sampeyan supaya bisa pangkat ing Google SERP. Nanging sing wis owah yaiku cara ndeleng lan tumindak SEO ing kaca.

Umume SEO cenderung ngoptimalake optimasi ing kaca minangka mlebu kode teknis sing spesifik banget. Sampeyan ngerti latihan: tag meta, URL kanonik, tag alt, enkode sing tepat, tag judhul sing tetep karakter, watesan karakter, lan liya-liyane.

Iku dhasar. Lan ing wektu iki, dheweke pancen wis sekolah tuwa. Dheweke terus ditampilake ing dhaptar priksa SEO ing kaca, nanging sampeyan lan aku ngerti manawa kabeh demografi SEO wis owah akeh, sanajan premis dhasar tetep padha. Amarga pangowahan kasebut, cara sampeyan ngerti SEO ing kaca uga kudu disetel. Sing bakal kita deleng saiki.

Ing Kaca SEO: Yayasan

Yen situs web sampeyan ora dioptimalake kanthi bener ing kaca, upaya sampeyan saka situs web (bangunan link, pemasaran konten, media sosial) bisa uga ora ngasilake asil sing akeh. Ora padha ora bakal ngasilake apa-apa, nanging luwih saka separo upaya sampeyan pungkasane bakal ilang.

Ora ana buku aturan sing jelas sing ujar: nindakake X, Y, lan Z ing optimalisasi ing kaca lan pangkat sampeyan bakal munggah nganti A, B, utawa C. Optimisasi ing kaca adhedhasar tes, Analytics lan kesalahan. Sampeyan sinau luwih lengkap babagan cara nemokake sing ora bisa digunakake tinimbang apa sing ora bisa ditindakake.

Nanging kabeh perkara sing kudu dielingi, ana iki: Yen sampeyan ora ngurus SEO ing kaca, sampeyan mesthi bakal tiba utawa tetep mundur: ing rangking, konversi, lan ROI.

Napa rame-rame?

Nanging luwih dhisik ayo ngresiki siji iki: Napa repot babagan SEO ing kaca? Nanging, wis ana ton materi sing kasedhiya. Akeh ahli sing wis nulis kanthi apik babagan iki.

Demografi algoritma mesin telusuran sing ganti wis ngowahi faktor-faktor sing mainake cara milih SEO. Sampeyan ora bisa mikir maneh babagan tembung kunci lan tautan mlebu dhewe. Kajaba iku, sampeyan ora bisa mikir maneh babagan meta tag lan alt alt (ya, iki uga kalebu tag judhul).

SEO ing kaca ora mung babagan cara kode situs sampeyan. Iki uga babagan carane situs sampeyan katon balung kosong (tampilan robot), lan carane situs web sampeyan nanggapi layar sing beda. Kalebu wektu mbukak lan panguwasa. Lan kanthi arah sing dituju Google ing taun 2013 lan sateruse, jelas manawa elemen ing kaca lan elemen ing kaca kudu sejajar lan padha setuju kanthi cara alami, jelas, lan organik. Mula, kita kudu ngevaluasi maneh SEO ing kaca kanthi luwih tliti.

1. Tag Meta Mung Wiwitane

Kita wis ngerti lan nggunakake tag meta wiwit teka. Tag "kata kunci" meta wis ilang, minangka faktor peringkat SEO, nanging akeh panas sing digawe ing diskusi babagan utilitas tag deskripsi meta saka sudut pandang SEO.

Luwih penting tinimbang faktor peringkat SEO, yaiku kasunyatan manawa tag deskripsi meta menehi kesempatan kanggo mengaruhi cara situs web ditampilake ing asil telusuran. Tag deskripsi meta sing apik bisa diklik asil sampeyan sadurunge peringkat wong ing ndhuwur sampeyan. Sampeyan isih praktik nggunakake tembung kunci yen sampeyan bisa, bebarengan karo pengenal geografis (yen ditrapake), nanging sing paling penting kudu dadi tujuan kanggo narik klik saka manungsa.

2. Canonical, Duplikat, Link Rusak, lsp.

Robot Google wis dadi pinter, nganti link sing rusak lan kaca duplikat nambahake panji abang luwih cepet tinimbang peluru. Pramila sampeyan bakal nemokake tautan kanonik (lan kode sing cocog) sing penting banget.

Link lan dupes rusak ora mung anti-SEO. Dheweke uga anti-pangguna. Apa reaksi pisanan sampeyan nalika ngeklik tautan sing nuduhake kesalahan kaca?

3. Sudut pandang Robot

Teks tetep dadi bagean paling penting ing situs web apa wae nganti saiki. Nalika Google menehi peringkat sawetara video lan media sing luwih dhuwur tinimbang tembung kunci tartamtu, situs web sing wis diformat kanthi apik lan konten isih akeh sing mandheg.

Kanggo ndeleng tampilan situs web sampeyan menyang crawler, sampeyan bisa mateni javascript lan gambar (ing Preferensi / Setelan browser) lan priksa kaca sing diasilake.

Sanajan ora akurat banget, asile bisa dipikirake situs web sampeyan kaya crawler. Saiki, verifikasi kabeh item ing dhaptar priksa ing ngisor iki:

  • Apa logo sampeyan ditampilake minangka teks?
  • Apa pandhu arah mlaku kanthi bener? Apa rusak?
  • Apa konten utama kaca sampeyan ditampilake sawise navigasi?
  • Apa ana unsur umpetan sing ditampilake nalika JS dipateni?
  • Apa konten diformat kanthi bener?
  • Apa kabeh potongan kaca liyane (iklan, gambar spanduk, formulir mlebu, tautan, lsp) ditampilake sawise konten utama?

Gagasan dhasar kanggo nggawe manawa konten utama (bagean sing pengin dicathet Google) teka sedina mungkin kanthi judhul lan deskripsi sing relevan.

4. Muat Rata-rata Rata-rata Wektu lan Ukuran

Google wis suwe nyathet ukuran lan wektu mbukak rata-rata kaca. Iki dadi algoritma peringkat kanthi jumlah paling akeh lan mengaruhi posisi sampeyan ing SERPs. Iki tegese sampeyan duwe konten sing cukup apik ing situs web, nanging yen kaca mbukak alon-alon, Google bakal waspada kanggo peringkat luwih dhuwur tinimbang situs web liyane sing ngemot luwih cepet.

Google kabeh kanggo kepuasan pangguna. Dheweke pengin nuduhake asil sing relevan karo pangguna sing uga gampang diakses. Yen sampeyan duwe pirang-pirang potongan javascript, widget, lan elemen liyane sing nyuda wektu mbukak, Google ora bakal menehi sampeyan rangking dhuwur.

5. Mikir Mobile, Mikir Responsif

Iki minangka salah sawijining topik sing paling akeh dibahas babagan pemasaran online saiki. Saka iklan seluler lan telusuran lokal nganti tren pasar ing konsumsi desktop / tablet, jelas yen pindhah menyang situs sing dioptimalake kanggo seluler minangka gelombang mbesuk.

Nalika sampeyan mikir babagan situs web seluler / responsif, kepiye cara sampeyan nindakake? Responsif kaya pitakon media CSS, utawa domain sing anyar kaya "m.domain.com"? Mantan dianjurake asring amarga iki nggawe barang ing domain sing padha (jus link, ora ana duplikasi, lsp.). Dadi luwih gampang.

6. Panguwasa & Panganggit

Panulis-meta entuk sewa anyar nalika Google promosi PengarangRank metrik Nanging, luwih kompleks tinimbang saiki. Sampeyan kudu ngaktifake potongan sing akeh kanggo situs web, priksa manawa profil Google+ wis diisi, lan taleni karo blog / situs web. Pengarang wis muncul minangka metrik sing penting banget lan nyata sing mengaruhi rangking kaca, lan minangka salah sawijining taktik SEO ing kaca sing mesthi sampeyan lakoni. Ora mung nambah rangking sampeyan, nanging uga bakal nambah tingkat klik-tayang ing SERPs.

7. Desain Ora Bakal Paling Dhuwur ing Dhaptar Sampeyan

Ironis, aku kudu nulis babagan iki minangka sing paling pungkasan amarga akeh wong sing ngelingi bab pungkasan sing diwaca ing sawijining artikel. Wong-wong SEO hardcore tetep ora nggatekake pentinge desain.

Estetika lan kemampuan maca langsung saka desain situs web. Google ahli kanggo ngerti apa sing nuduhake "ndhuwur" ing situs web, lan Google kanthi tegas nyaranake sampeyan nyelehake konten ing ndhuwur lipatan supaya para pamiarsa entuk informasi tinimbang iklan.

SEO ing kaca ora mung babagan kode meta lan URL kanonik. Babagan carane situs web sampeyan nyambung menyang pangguna lan menyang robot. Babagan sampeyan priksa manawa situs web sampeyan bisa diakses lan bisa diwaca, lan isih nduweni informasi sing cukup ing ngisor mesin supaya gampang digoleki.

21 Komentar

  1. 1
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

    Aku bakal menehi presentasi menyang tim babagan taktik SEO kanggo timbal timbal lan iki migunani banget. Matur nuwun! Sugeng dina Jumuah.

  6. 8
  7. 9
  8. 10

    Jayson - konten sing digawe pangguna ing situs iki. Kita uga ngidini pangguna mbusak kontene. Yen link sing rusak kena pengaruh rangking SEO kita, kepiye carane bisa nemokake manawa pangguna bisa mutusake mbusak bagean sawise mesin telusuran ngindeks?

  9. 11
    • 12

      Deskripsi meta kritis kanggo narik kawigaten pangguna mesin telusuran kanggo ngeklik, mesthi duwe label deskripsi meta sing menarik. Tag tembung kunci Meta tetep ora digatekake karo mesin telusuran nanging sawetara aplikasi analytics nggunakake. Tag meta geografis durung akeh banget sing dijanjeni, nanging aku bakal nambah karo data sing dilokalisir. Apa mbantu?

      • 13

        Hai Douglas, matur nuwun kanggo tindakake: luwih becik sampeyan menehi saran! sawetara wong ngandhani manawa tag SEO kita ora apik, lan aku njaluk bantuan kanggo bantuan 🙂 iki mbantu! kepiye babagan dawa judhul sing kudu?

  10. 15

    Artikel iki migunani. Aku wis ngetrapake ing situsku. Wektu mbukak situsku 88. Kabeh tag lan js ditrapake kanthi tliti, nanging rangking situsku mung 2. Apa sampeyan duwe saran kepiye cara nggawe pangkat dhuwur kanggo situsku.

  11. 16

    Aku maca akeh saran pungkasan babagan 'ndhuwur isi lipatan'. Apa tegese desain template / tema khas sing kita deleng - slider gambar raksasa ing ndhuwur, 3-4 blok konten ing ngisor iki, lan konten awak ing sisih ngisor - bertentangan karo saran kasebut?

    • 17

      @ google-323434ee3d2d39bcbda81f3065830816: disqus sawetara kaca konversi paling apik ing Internet dawa banget, kanthi salinan dawa, testimoni, ulasan lan deskripsi produk. "Ndhuwur lempitan" biasane biasane klik luwih rata-rata, nanging pangguna digunakake kanggo nggulung lan ora preduli. Aku bakal nemoni tes lan ndeleng sadurunge nggawe kabeh situs cekak.

      • 18

        Thanks @douglaskarr: disqus .. sampeyan ngomong babagan pengalaman panganggo lan RKT, nanging sing dakpentingake ing artikel iki (lan liya-liyane), yaiku ide sing, "Google ngerti apa sing nuduhake" ing ndhuwur lempitan "ing situs web ”. Iki nggawe aku kepengin weruh manawa situs sing apik ing sisih ux / konversi diukum sawetara cara. Apa ana pamikiran babagan utawa apa aku mung maca kanthi salah?

        • 19

          Aku ora bakal standar menyang Google karo pengalaman pangguna. Nyatane, aku dhesekke manawa situs sing nduweni konten kaca cethek asring luwih angel rangking. Klien kita bisa ndeleng asil sing luwih apik yen duwe konten 'luwih kenthel'. Yen pangguna seneng konten sampeyan, mula Google bakal seneng konten sampeyan!

  12. 20
  13. 21

    Hi,
    Aku ngapresiasi upaya sampeyan ing artikel iki kanggo nyedhiyakake praktik SEO paling relevan lan paling anyar kanggo pangkat mesin sing dhuwur. Iki asring ditampilake minangka titik sing paling penting mung ing tag meta, judhul kaca lan tembung kunci lsp. Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.