Pengaruh lan Otomatisasi

keyboard blog

Ditarik karo bab ing Pacelathon Wuda, Aku mutusake nggawe ulang blog dina iki. Aku mung ngarani Douglas A. Karr, pemasaran digital lan basis data. Pancen ora ujar akeh babagan sapa sejatine aku lan apa sing dakkarepake liwat blog, nanging. Apa ana wong ngetik Sehat 'Otomatisasi pemasaran', aku yakin ora ana ing endi-endi ing dhaptar - sanajan iku hasratku.

Aku nyoba mung nggunakake ukara sing nyekel siji nanging ora bisa ditemokake. Sawise dawa tandhing saka tesaurus lan kamus mriksa, aku mutusake ana 2 istilah sing nyimpulake… pengaruh lan otomatis. Aku yakin manawa pemasaran sing efektif pancen ana ing 2 istilah kasebut. Kemampuan kanggo pasar kanthi efektif kudu pengaruhe wong supaya tuku produk utawa layanan sing sampeyan adol. Otomatisasi minangka sarana kanggo nglajengake proses nganti rampung.

Wis makarya karo koran, surat langsung, majalah, telemarketing, web, blog lan inisiatif pemasaran email, mula kudu ngobrol karo wong kasebut. Dorong iklan ing ngarepe lan aja lali, lan sampeyan bakal minimalake kemungkinan nutup adol. Sampeyan kudu tetep, nanging kudu ngati-ati marang kabutuhane utawa kekarepane.

Rong puluh taun kepungkur, kanggo sawetara wektu sadurunge gabung karo Angkatan Laut, aku kerja ing Home Depot. Pancen tugas sing angel. Aku minangka 'bocah lanang', ngemot mobil lan truk pelanggan ing Phoenix, Arizona. Nanging aku ora bakal lali pelajaran kaping pisanan ing Pemasaran ing kana. Manajer nyengkuyung kabeh karyawan supaya takon marang pelanggan apa proyek sing lagi dikerjakake. Iki beda karo takon, "Apa aku bisa nulungi sampeyan?". Menawi mekaten, wangsulan sederhana bisa "Ora". Nanging, nalika takon proyek apa sing lagi digarap, umume pelanggan miwiti dialog apik karo para staf babagan apa sing bakal ditindakake. Iki nyebabake pelanggan sing luwih seneng lan adol ditutup.

Liwat medium kayata web, isih dadi pacelathon sing nyoba diwiwiti karo para pelanggan. Nyelehake situs web kanthi gambar sing apik yaiku menehi tandha mewah ing njaba toko sampeyan. Nanging ora bakal bisa njupuk jabat tangan sing apik lan salam.

Model iklan sing diganggu isih tetep. Iklan kelet ing endi wae lan ana sing ndeleng lan nuku. Nanging, internet nggawa media sing apik kanggo ngobrol karo prospek lan pelanggan. Blog, RSS, Email, Forms, Forum Web, lan Telusuran minangka upaya pemasaran interaktif. Yen sampeyan luwih bisa ngubungake lan ngotomatisasi upaya pemasaran, luwih apik obrolan antarane sampeyan lan prospek, lan bisnis bakal luwih maju.

Kabeh babagan pengaruh lan otomatis. Muga-muga sampeyan seneng judhul anyar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.