Pengaruh lan Otomatis… Edisi Seluler WordPress

PDAThanks kanggo Alex King, sing nulis hebat WordPress Plugin kanggo ndeleng seluler.

Aku nginstal plugin sawetara detik lan bisa lancar karo PDA! Aku uga nginstal ing blog Pat Coyle lan Aku Pilih Indy!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.