Apa Sampeyan Ngerti Sing "Ditahan Pemasaran" Wis Ana?

Depositphotos 60832133 s

Aku bakal terus terang. Nalika Steve Hashman, Direktur, Pemasaran & Produk ing Solusi Eksponensial ing KUBI, nyerat kula babagan babagan infographic babagan Pemasaran sing Ditahan, Aku mikir kaya cekikikan lan mbatin, Apa sampeyan ngerti?.

Nanging, kaya pemasar sing apik, Steve nindakake peer lan nggabungake infographic sing nggawe kesempatan kasebut jelas banget.

  • 70% panelpon telpon bisnis yaiku ditahan.
  • 60% saka iku bakal nggantung nalika ora ana pesen utawa musik sing ditahan.
  • 30% panelpon kasebut ora nelpon maneh!
  • Kanthi musik lan pesen sing ditahan, wong-wong mau bakal ngentekake 3 menit maneh ngenteni ana sing mangsuli!

Kadhangkala para pemasar nggunakake akeh wektu kanggo akuisisi, dheweke nglirwakake kegiatan sing kedadeyan sawise prospek nyambung! Kasunyatane, perusahaan nggunakake 94% anggaran pemasaran kanggo ngindhari supaya pelanggan telpon… nanging mung 6% sing dibuwang nalika telpon ditampa.

Apa sing dirungokake pelanggan nalika lagi ditahan? Infographic iki ora mung nyedhiyakake statistik, nanging uga menehi solusi kanggo ngetrapake sing efektif Pemasaran On-Hold strategi:

Pemasaran sing ditahan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.