Tampilan Informasi Visual: Omniture vs Webtrends

tangkapan layar webtrends

Kita duwe klien sing nggunakake Omniture lan Webtrends. Mesthine, yen sampeyan wis maca blog iki, sampeyan bakal ngerti manawa Webtrends minangka klien. Iki minangka pambocoran sing bisa dipikirake kanthi bias ... nanging muga-muga ndeleng antarmuka panganggo anyar sing dikembangake kanggo saben versi bisa menehi sampeyan pamikiran.

Aku wis ngomong sadurunge yen masalah paling akeh Analytics platform yaiku biasane menehi laporan, nanging ora duwe kemampuan kanggo nampilake informasi kanthi visual supaya sampeyan bisa cocog keputusan.

Mangkene perbaikan paling anyar kanggo Situs OmnitureCatalyst 15 produk minangka relay liwat video sing anyar.
gambar layar omniture

Ouch.

Webtrends Analytics 10 nyedhiyakake UI anyar sing intuisi, apik lan gampang dilayari. UI dirancang kanggo antarmuka klik lan tutul sing nyedhiyakake cara visual kanggo ndeleng data sampeyan. Antarmuka pangguna nggunakake gambar cilik kanggo menehi gambar saka properti digital sing sampeyan lacak.

Webtrends uga ngenalake Spaces - Spasi yaiku aplikasi, situs web, utawa Kayata platform sing pengin dilacak. Iki bisa dadi kaca Facebook, situs web, aplikasi Android, lsp. Spaces ngatur profil kanthi otomatis. Profil wis suwe dadi fitur gedhe ing Webtrends, menehi fleksibilitas gedhe, nanging entuk biaya - organisasi. Saiki, profil cepet menyang Spaces.

tangkapan layar webtrends

Wow.

Kapan John Lovett ndeleng pratinjau, dheweke paling apik… "Katon kaya Infographic!". Aku mikir sing crita kabeh… Analytics Webtrends 10 wis berkembang ora dilaporake lan saiki nampilake informasi kanthi cara supaya perusahaan bisa njupuk keputusan.

11 Komentar

  1. 1

    "Katon kaya infographic" durung mesthi muji! 🙂

    Punapa mawon, presentasi sisih iki minangka sing pertama sing dakdeleng, lan matur nuwun.

    Sapa sing ngira limang taun kepungkur yen stodgiest saka stodgy (WT) bakal entuk seksi sing visual kanthi visual. Maneh, "visual visual" ora mesthi muji.

    Doug, Muga-muga sampeyan bakal nemokake loro antarmuka iki luwih… dingerteni, fungsionalitas, keluwesan dadi utas favoritku. Utawa bisa uga aku bakal nindakake, yen bisa nemokake wektu. Sooo sibuk.

    Lan, amarga sampeyan mesthi cukup jelas babagan penjelasan sampeyan, apa sampeyan luwih becik njupuk perkara ing Spaces ing postingan liya lan menehi reaksi. Utawa arahake apa sing wis diterbitake WebTrends sing bisa dingerteni.

    Nuwun sewu yen aku katon ora kepenak, nanging kiriman lan kontribusi sampeyan pancen apik lan migunani, ngeksploitasi.

    • 2

      CGrant, apike sampeyan meksa !!! Re: Infographic, ora yakin ing endi bisa dadi negatif. Grafis info minangka tampilan visual sing nggabungake data lan nampilake kanthi unik kanggo menehi kesan sing luwih apik nyritakake 'crita'. Priksa rong gambar ing ndhuwur ... Sing sejatine menehi pemahaman babagan kinerja lan target sing reaksi khusus kanggo kaca sing dimaksud?

      • 3

        Ya, ayo goleki definisi ing kaca sing padha.

        Bener, makna infographic sing ana ing ngisor iki ngemot maksud supaya crita luwih apik. Nanging istilah kasebut uga tegese saben bendungan sing ngemot warna, gambar, tembung utawa rong tembung, ukuran font warna lan warna ing sel, ditambah kabeh ora ngetutake kothak sing sederhana.

        Sing diarani "infografis" saiki ngelingake aku babagan awal printer laser nalika kabeh wong miwiti ngrancang selebarane dhewe nggunakake clip art lan font kaya gila, nyebabake kagum murni.

        Dadi, ayo tetep tetep nganggo versi apik lan apik saka label infographic sing ana gandhengane karo totohan sing beda karo gaya utawa gaya.

        • 4

          Aku setuju karo cgrant. Webtrends pancen nglampahi akeh wektu kanggo ngrampungake "tabel biasa kanthi dimensi lan langkah-langkah" masalah visual Webtrends 8 lan sadurunge. Sampeyan bisa ngerti manawa dheweke wis fokus ing nganyari antarmuka visual amarga kaloro rilis pungkasan (9 lan 10) pancen fokus ing antarmuka. Sure Webtrends 9 ngenalake fitur ekspor data sing apik (REST API, lsp) nanging miturut pendapatku, pangowahan paling gedhe yaiku antarmuka sing diadhepi pangguna.

          Nganyari Analytics 10 paling anyar iki manawa luwih anyar, lan muga-muga bisa ditrapake. Salah sawijining fitur tambahan sing kasebut ing Engage yaiku saben Kaca ing laporan Kaca bakal entuk dashboard dhewe - sing kudune luwih menarik, lan migunani!

          Mesthi wae, KTT Omniture minggu iki fokus marang owah-owahan sing durung nate dipikirake Webtrends… Versi 6? Owahi platform back-end! Nganyarke menyang SiteCatalyst 15 bakal ana owah-owahan sing ana ing mburi layar. Pangowahan kasebut bakal ngidini macem-macem katrampilan anyar kanthi alat kasebut; kapabilitas sing Webtrends mung bisa ngimpi nganti mutusake nganyari Mesin Pengolah.

          Salah sawijining pangowahan utama - Segmentasi Instan. Google Analytics pancen wis luwih saka setaun saiki, nanging waktune alat Enterprise diterusake. Adhedhasar wara-wara ing Engage minggu kepungkur, kayane bangunan utawa segmen laporan on-the-fly malah wis dianggep dening Webtrends. Pengin nambah Ukur anyar menyang laporan sampeyan? Hubungi Administrator sampeyan, sing isih duwe antarmuka sing padha karo 4-5 taun kepungkur! Banjur mutusake kanggo nganalisa maneh utawa mung kalebu ing laporan sing bakal diterusake. Nambah Metrik ing Omniture iku gampang kaya klik-lan-seret, lan kayane bakal dadi luwih fleksibel - amarga ana perbaikan mburi.

          Kanggo dhaptar luwih lengkap babagan pangapikan Omniture menyang SiteCatalyst ing Versi 15, priksa artikel Adam Greco: http://adam.webanalyticsdemystified.com/2011/03/09/welcome-to-sitecatalyst-v15/

          Elingi, aja ngadili buku miturut isine. Mung amarga Webtrends duwe dashboard kaca landas sing luwih ayu, ora ateges luwih fleksibel utawa ora bisa tumindak.

          Integrasi Sosial lan Mobile Webtrends? Saiki dheweke apik tenan!

          • 5

            Bentenipun utama ing antarane tren web lan Omniture, yaiku cara data disimpen. Ing Webtrends sampeyan nganalisa logfiles lan data laporan banjur disimpen ing file flat sekolah lawas.
            Ing Omniture sampeyan nyimpen data ing DB hubungan. Kaloro cara kasebut kalorone duwe mupangate lan keuntungan.

            1. Ing tren web sampeyan bisa nyusun data maneh. Iki migunani banget ing pirang-pirang cara. Sampeyan bisa nyoba persiyapan utawa owah-owahan ing persiyapan kanthi gampang, sampeyan bisa nyiyapake laporan anyar lan ndeleng wektu maneh, yen ora digawe ing paramèter khusus. Klasik yaiku entri paghe kanthi ngrujuk kaca, nanging ana pirang-pirang conto kenapa praktis. Nanging amarga Webtrends ora mlaku ing DB relasional, sampeyan ora bisa "Query" db live, kanthi apa wae sing sampeyan karepake. Sampeyan kudu nggawe laporan lan nganalisa data.
            2. Ing Omniture, sampeyan bisa "query" data langsung, amarga sampeyan nggunakake DB hubungan. Iki ngidini bagean Discovery VS Site Catalyst langsung. Iki tegese sampeyan ora bisa ngevaluasi data maneh, mula uji coba luwih angel lan sampeyan bakal nemoni masalah nalika ngukur maneh nalika sampeyan durung nyiyapake. Uga DB hubungan duwe watesan babagan datafile sing akeh bisa ditindakake, mula biasane (lan aku dudu ahli Omniture, mula aku mbenerake aku) nalika luwih saka sawetara atus ewu kunjungan, Omniture "conto" data supaya ora ana pitakonane sing ora waras kaping mbukak. Iki dadi masalah nalika sampeyan pengin entuk data sing pas lan dudu conto data. Segmentasi nyata pancen apik banget lan muga-muga Webtrend bisa nggunakake segmen ing analitik Webtrends, nalika tuku Segmen (Temokake mitra Webtrends)

            Sejatine, kabeh segmentasi Langsung nyata, nyaring laporan adhedhasar dhaptar ID cookie. Nalika Webtrends Analytics bisa uga ora gampang ngetrapake iki ing Analytics 10, amarga DB sing ora ana gandhengane, luwih gampang nggunakake kemampuan nggunakake segmen pangguna saka alat "Segmen" minangka filter kanggo laporan apa wae ing Webtrends. Nyatane sampeyan bisa nindakake, nanging sampeyan kudu ngekspor Segmen sing dipilih lan kanthi manual nggawe filter kanthi kabeh ID cookie lan digunakake minangka saringan mung kalebu.

            Dadi, ana pro lan kontra saka persiyapan kasebut. Iki minangka diskusi sing menarik, sing kudu disenengi.

            Kind regards

          • 6

            Ora yakin manawa sampeyan ngerti babagan Webtrends Visitor Data Mart - ngowahi file datar saka Analytics menyang database relasional sing bisa digunakake kanggo pitakon ad-hoc utawa uga kanggo segmentasi on-the-fly liwat antarmuka Segmen. Yen aku bisa mbandhingake, bisa ditrapake lan luwih fleksibel tinimbang segmen ing Google Analytics lan Katalis Situs. Data Pengunjung Mart minangka "add-on" menyang Analytics, dadi sampeyan isih duwe siji antarmuka panganggo, siji manajemen lan liya-liyane. Kayane cara paling apik amarga sampeyan bisa nggunakake file flat sing dioptimalake kanggo nglaporake (kayata ora ana sampling) lan basis data hubungane pamisahan lan tugas "on-line" liyane.

          • 7

            Aku ngerti tenan babagan VDM & Segmen, nanging jembatan bali menyang Analytics durung dibangun. Sampeyan saiki ora bisa ndeleng contone skenario konversi, analisis path, kampanye bor utawa laporan Analytics liyane ing Webtrends Analytics kanggo Segmen sing ditemtokake ing Segmen & VDM.

            Nyatane integrasi tartamtu bisa dibangun kanthi gampang, kanthi mung nambah filter adhedhasar dhaptar ID Cookie saka Segmen. Dadi, ayo nganggep sampeyan nggawe Segmen ing VDM & Segmen. Segmen kasebut yaiku kabeh pengunjung ing situs web bank kanthi gaji tahunan luwih saka 100.000 $ sing wis dadi pelanggan, nanging sing ora duwe perjanjian Pensiun lan sing wis ngeklik iklan babagan pensiun ekstra sajrone 30 dina pungkasan.

            Sampeyan pengin ndeleng kaca sing luwih disenengi Segmen iki, cara ngliwati profiler flash pelanggan lan papane metu antarmuka bank web. Saiki, iku ora bisa ditindakake. Sampeyan bisa nggawe Segmen, nanging sampeyan ora bisa nggunakake Segmen kasebut ing Analytics minangka filter. Sampeyan mung butuh ID Cookie babagan segmen tartamtu sing diekspor saka Segmen lan digawe minangka filter lan voila, sampeyan bakal duwe laporan.

            Iki minangka fitur utama sing bakal dak tambahake, yen aku bisa mutusake. Segmen isih dadi produk sing apik tenan lan intuisi. Nanging sampeyan kudu bisa njupuk segmen kasebut maneh menyang platform analitik.

            Br ulrik

      • 8

        Dadi, babagan sing luwih apik. Nalika ndeleng kanthi tliti, aku bakal ujar manawa para desainer WebTrends nggawe pilihan sing luwih apik babagan apa sing bakal ana ing layar pambuka iki ... sanajan isih bisa ditambah. Yen aku mung pengin nampilake layar iki menyang manajemen, WebTrends bakal mbukak diskusi sing luwih apik lan ngasilake pitakon sing luwih spesifik kanggo analisis luwih lanjut.

        WebTrends uga mung bakal menehi kesan sing luwih apik babagan manajemen. Wani aku ujar manawa rata-rata manajemen sampeyan padha karo antarmuka trendi kaya data sing apik?

      • 9

        Hmm, komentar kaping pindho ditampilake ing ndhuwur komentar pertama ing antarmuka iki. Kabeh mau kudu diwaca kanthi urutan ngisor.

  2. 10
  3. 11

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.