E-commerce lan EceranPemasaran Seluler lan Tablet

Omnisend: Platform sing Gampang Digunakake kanggo Otomasi Email E-commerce & Pemasaran SMS

Salah sawijining kemajuan otomatisasi pemasaran sing paling apik ing taun iki, miturut pendapat saya, yaiku kemajuan solusi sing terjangkau kanggo ngotomatisasi pemasaran e-commerce sampeyan. Platform otomatisasi pemasaran tradisional kudu dilebokake banjur saben kampanye dikembangake kanthi suwe - implementasine bisa mbutuhake pirang-pirang minggu utawa pirang-pirang wulan sadurunge bisa entuk penghasilan.

Saiki, platform anyar iki ora mung duwe integrasi sing diproduksi, nanging duwe kampanye sing siyap diluncurake yen sampeyan wis ngaktifake. Omnisend minangka salah sawijining platform - kanthi kampanye multi-kanal siap:

  • Sambutan Seri - Sugeng rawuh pelanggan anyar lan konversi dadi pembeli kanthi email sing wis digawe siap digawe.
  • Pengabaian Produk - Hubungi pembeli sing wis ndeleng produk nanging ninggali toko online tanpa tuku.
  • Ninggalake Kranjang - Waras luwih kreto sing ditinggalake kanthi nggunakake seri sing wis digawe kanthi pesen email & SMS otomatis.
  • Konfirmasi pesenan - Kirim SMS konfirmasi pesenan utawa email kanthi kuitansi tuku menyang pelanggan sawise tuku.
  • Konfirmasi Pengiriman - Menehi mesem marang para pelanggan kanthi menehi ngerti pesenan wis diwiwiti.
  • Cross-Sell - Nggawe luwih akeh dodolan kanthi menehi saran produk sing luwih disaranake adhedhasar pesenan sadurunge pelanggan.
Otomasi Email lan SMS E-commerce Omnisend

Fitur Omnisend

Platform kasebut ora mandheg, Omnisend uga kalebu kabeh sing dibutuhake kanggo nggabungake data pihak katelu, nggawe pribadi, segmen, kampanye tes, ngoptimalake penjualan, lan nglaporake kemajuan sampeyan:

  • Blok Konten Bersyarat - Nambah lan nampilake blok konten email tartamtu kanggo mung milih segmen pamirsa.
  • Pamisahan Otomatis - Ngatur penawaran khusus lan insentif kanggo macem-macem jalur olahpesen pribadi ing siji alur kerja.
  • Pengujian Pamisah A / B - Tes kanggo ndeleng saluran, insentif, utawa baris subyek sing paling nggawe konversi - lan njupuk keputusan adhedhasar data kanggo nambah alur kerja.
  • Segmentasi - Segmenake pelanggan adhedhasar prilaku belanja lan luwih akeh properti kanggo nambah konversi kanthi email sing ditarget, khusus, lan teks.
  • Rekomendasi Produk - Jual silang kanthi rekomendasi dinamis item sing paling bisa dituku saben pelanggan.
  • SMS seluler - Tambah SMS lan luwih akeh saluran ing jejere email sampeyan nggunakake platform sing padha lan menehi pengalaman pelanggan sing padha lan omnichannel.
  • Forms - Popup, Intit Exit, Landing Pages, kothak Sign-up, lan formulir Wheel of Fortune kabeh dibangun kanggo nambah akuisisi pelanggan.
  • Tema Siap-Digawe - Tambahake citra dhewe lan wiwiti njupuk lan ngirim kontak kanthi cepet!
  • Laporan Pesen internal - Lacak data penjualan lan keterlibatan kanggo ngoptimalake alur kerja sampeyan tanpa ninggalake Editor Otomatis.
  • Laporan Otomatisasi - Nyilem jero kinerja saben alur kerja kanggo mbandhingake macem-macem saluran lan nglacak pelanggan sing wis diowahi.
  • Pelaporan Lanjut - Nganalisis data penghasilan lan keterlibatan agregat kerja lan ndeleng otomatis sing paling apik.
  • Compliance - Ngumpulake informasi idin kanthi rinci nganggo formulir sing cocog karo TCPA & GDPR.

Integrasi Omnisend

Omnisend ngidini sampeyan nggunakake data pihak katelu kanthi gampang kanggo nggedhekake jangkauan pesen pribadi. Entuk kreatif lan gampang nggawe alur kerja khusus nggunakake acara khusus lan data saka program kasetyan & hadiah, meja pitulung, mriksa program, layanan pelacakan pengiriman, lan liya-liyane nalika nggunakake Editor Otomatis sing padha.

Editor Otomatis Omnisend

Kanthi integrasi platform e-commerce siji klik, dhukungan 24/7 sing luar biasa, lan sinkronisasi data lengkap — sampeyan bisa ngoper & ndandani otomatis pertama mung 30 menit. Integrasi e-commerce kalebu 29 Sabanjure, BigCommerce, Magento, Opencart, Prestashop, Shopify & Shopify Plus, Volusi, Lan WooCommerce.

Nyuwun Demo utawa Mulai Nyoba Omnisend Gratis

pambocoran: Martech Zone nggunakake pranala afiliasi kanggo Omnisend lan platform e-commerce ing artikel iki.

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web