Omnify: Reservasi Online, Pesenan, lan Platform Pembayaran

Sistem Reservasi Omnify Online

Yen sampeyan gym, studio, pelatih, tutor, pelatih, utawa jinis bisnis liyane sing sampeyan butuhake wektu, njupuk pembayaran, ngatur pangeling pelanggan, lan komunikasi karo pelanggan, Omnify minangka solusi khusus sing dibangun khusus bisnis sampeyan butuh… manawa sampeyan adhedhasar lokasi utawa bisnis online.

Sistem Reservasi Omnify

Nampa Pesenan, Pembayaran & Ngatur Dhaptar saka web lan seluler. Gawe blok slot sing kasedhiya sedina, kaping buffer, matesi jumlah pamiarso, wenehi akses mung kanggo anggota & liya-liyane nganggo Omnify. Kajaba iku, supaya para pamiarsa setuju karo 'Tanggung Jawab' sadurunge ngrampungake reservasi.

Sistem Reservasi Omnify Online

Fitur Omnify Kalebu:

  • Single utawa Multi-Lokasi - Gawe akun sing beda kanggo saben lokasi, supaya anggota staf sing padha ngakses macem-macem lokasi, duwe paket kelas lan anggota sing bisa dituduhake kaya sing dikarepake.
  • Kalender Staff lan Penjadwal Online - ndeleng lan ngatur jadwal individu, ngatur pamiarsa, lan ngaktifake pelanggan supaya bisa gawe jadwal utawa mbatalake sing dibutuhake. Omnify malah nawakake dhaptar tunggu kanggo ngabari pelanggan nalika slot dibukak ing jadwal anggota. Omnify uga disinkronake karo Kalender Google!
  • Pesenan lan Pembayaran - Nampa pembayaran saka klien kanthi macem-macem opsi gateway pembayaran sing cocog karo PCI. Fitur kalebu pembayaran bola-bali, mbayar mengko, POS meja ngarep, lan tautan pembayaran langsung kanggo email lan SMS.
  • Pelaporan Keuangan lan Analytics - Lacak lan ekspor tuku klien, pesenan, hunian, pembatalan, pengembalian dana, lan pangasilan sing diprakirakake supaya tetep dadi bisnis sampeyan.
  • Manajemen Tim - Nambah lan mbusak staf sampeyan, ngatur ijin, nyinkronake tanggalan, lan menehi kabar babagan pesenan utawa pembatalan anyar kanthi pangeling email.
  • Marketing - Ngatur lan nggawe pribadi email sing nawakake diskon, pangeling, lan panjaluk saran. Omnify uga integrasi karo Zapier kanggo nyinkronake basis pelanggan lan acara karo platform pemasaran eksternal.
  • App Mobile - Omnify GO, aplikasi seluler kanggo Omnify minangka cara paling gampang kanggo ndeleng jadwal lan pamiarso. Priksa banjur pasang maneh kanthi siji tunyuk. Sampeyan uga bisa ngirim pesen cepet, nelpon, utawa ngirim email langsung saka app!
  • Ngalahake - Gawe gampang ngeculake digital lan entuk idin saka pelanggan. Saben waiver sing ditandatangani bakal ngirit wektu, tenaga, lan dhuwit kanggo nangani lan nyimpen pengabaian kertas. Iki penting banget saiki amarga bisnis ora diidini mbukak kanthi watesan ing pandemi.
  • WordPress Plugin - Mulai adol langsung saka blog utawa situs web WordPress nganggo Plugin WordPress Omnify sing ngidini widget jadwal bisa dilebokake ing sidebar.
  • Assitansi Migrasi - Migrasi klien lan pesenan sing wis ana saka platform pesenan sing ana, upload data, lan kirim kabar email menyang klien.

Miwiti Uji Coba Omnify Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Omnify.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.