OMA: Platform Pemasaran Konten lan Generasi Lalu Lintas

Oma

Analisis Pemasaran Organik (OMA) minangka platform Pemasaran Konten lan Lalu Lintas kanggo para pemasar perusahaan. Aplikasi kasebut mbantu para pemasar konten pindhah saka "naluri usus" menyang "nggawe data" nggawe keputusan nalika ngilangi rasa sakit amarga nindakake pemasaran konten.

OMA mbantu sampeyan ngerti pamirsa kanthi luwih apik, nyederhanakake nerbitake konten lan ngoptimalake konten sampeyan supaya bisa digayuh kanthi alami. Lan, OMA ngotomatisasi nemokake lan melu situs pengaruh lan wong ing panelusuran, sosial, blog, situs berita, forum lan situs Q&A.

Intine, OMA gampang nggayuh target pemasaran konten - ndhidhik pelanggan lan nyopir supaya ngunjungi situs web sampeyan. Dadi, sampeyan bisa nyetir lalu lintas luwih akeh lan ngasilake ROI sing angel kanggo gaweyan ... kabeh ora suwe.

Fitur Utama OMA

  • Keyword Research - Kapabilitas riset tembung kunci OMA nyedhiyakake sawetara cara kanggo nemokake tembung kunci sing cocog kanggo target proyek sampeyan. Saliyane analisis tembung kunci dhasar, OMA kanthi unik tambang konten sampeyan lan obrolan ing pasar kanggo terus nemokake peluang tembung kunci tambahan.
  • Penelitian Pesaing - Sakbenere kabeh informasi ing platform sing kasedhiya kanggo situs sampeyan lan upaya uga dilacak kanggo para pesaing. Iki menehi sampeyan wawasan sing ora padha karo apa sing ditindakake kompetisi. Saka sosial nganti backlink, rangking telusuran menyang jaringan iklan lan blanja, OMA mbantu sampeyan nemokake kepiye para pesaing entuk asil lan mbantu sampeyan cocog / ngalahake.
  • Search Engine Optimization - Dibangun ing OMA minangka alat SEO kelas perusahaan. Saka Optimisasi situs, analisis backlink, kanggo nelusuri rangking lan manajemen lan nglacak masalah kaca, OMA menehi kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe konten alami maksimal.
  • Ngrungokake Social - OMA ngawasi kabeh saluran utama lan jaringan sosial, uga blog, forum lan situs warta kanggo nyebutake tembung kunci. OMA nemokake hashtags sing paling dhuwur kanggo tembung kunci sampeyan. Lan, kanthi ngawasi tembung kunci, kita bisa ngerti sapa sing paling nyebutake lan sapa sing paling akeh diajak. Kanggo saben sebutan, kita ngerti manawa ana ing konteks sing positif / negatif / netral.
  • Penelitian Influencer - OMA ngenali lan nyathet skor nggunakake 20+ metrik kanggo nemokake pengaruh sing paling pengaruh ing saben ceruk. Kabeh pengaruh kanthi otomatis ditandhani nganggo tembung kunci lan klompok tembung kunci supaya gampang digoleki. Kanggo saben pengaruh, kita nemokake informasi kontak saka situs lan sumber liyane kanthi online.
  • Manajemen Outreach - Kita gabung karo panyedhiya email umum supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh korespondensi ing sak papan. Cithakan email host ing sak panggonan. Manajemen gaya CRM. Database kontak sing dituduhake kanggo kabeh pangguna ing saben proyek.
  • Manajemen Proyek & Tugas - ing saben akun sampeyan bisa nggawe macem-macem proyek kanggo macem-macem situs, produk / layanan utawa kampanye. Gawe lan tugasake tugas ing proyek kasebut menyang pangguna liyane. Temtokake ijin kanggo mesthekake pamisahan yen dibutuhake.

Regane cukup kompetitif. Kanggo Hubspot pangguna sing nawakake akses menyang OMA kanthi rega $ 249 / wulan. Dheweke uga nawakake rencana khusus kanggo nirlaba lan liya-liyane adhedhasar kabutuhan tartamtu.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.