Luwih tipis tinimbang iPhone?

oled fleksibel
Ilustrasi 3d ponsel kanthi layar fleksibel sing diisolasi ing warna putih

Teknologi isih tuwuh kanthi cepet, kadang-kadang ngancam. Pancen angel dingerteni kepiye cara iki bakal ngganti gaya urip kita ing mbesuk. Coba delengen video iki ing fleksibel OLED nampilake:

MicroSDBayangake nonton televisi ing lengen klambi, utawa bisa uga ndeleng pariwara ing kranjang belanja ... utawa uga video ing produk kasebut. Kepiye carane video babagan tampilan sing bisa dienggo karo piranti sabanjure sing sampeyan tuku (yen durung duwe tampilan!). Mikir-mikir!

Bubar tuku kertu microSD 2Gb kanggo Razr lan ukurane repes. Kanggo mikir aku bisa nyimpen video full-chip ing chip ukuran iki, lan ditampilake ing layar sing pas karo kacamata hitamku ... Wah!

Tip topi kanggo Masa Depan Teknologi Kita ngendi aku nemokake video kasebut.

3 Komentar

  1. 1

    Ya, kita ngrintis teknologi iki ing Inggris (dudu aku dhewe). Ana diskusi babagan nggawe wallpaper saka barang kasebut supaya sampeyan bisa ngganti warna utawa pola ruangan kanthi kekarepan. Utawa mesthine nonton cat garing (video cat sing garing sejatine).

  2. 2

    Wah Katon apik tenan! Aku pancen nyedhot gadget lan barang kasebut pancen narik minatku. Bayangake bisa melu TV sampeyan lan dipasang ing kanthong mburi sampeyan? Carane bakal kelangan? 😉

    Steve

  3. 3

    Aku kabeh kanggo konvergansi, aja salah nanging… Kita butuh real estate kanggo perkara kasebut. Kanthi tembung liya, apa wae sing luwih cilik tinimbang Iphone sing kasebut ing ndhuwur, lan vids bakal ora ana gunane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.