Kepiye Internet Revolusi Offline Eceran

eceran offline

Yen sampeyan durung nate krungu, Amazon mbukak jaringan gedhe toko pop-up ing mall AS, kanthi 21 toko sing dununge ing 12 negara wis kabuka. Kekuwatan ritel terus narik minat para konsumen. Nalika akeh konsumen sing njupuk kauntungan saka transaksi online, ngrasakake produk kanthi langsung isih abot karo para pembeli. Kasunyatane 25% wong tuku sawise telusuran lokal kanthi 18% tuku sajrone 1 dina

Internet wis ngowahi kepiye bisnis operate lan toko pelanggan ing salawas-lawase. Saka hal-hal sederhana kaya pelanggan sing golek nomer telpon toko online nganti pangembangan Internet of Things (IOT) - lanskap ritel wis owah sacara dramatis. Penting kanggo pengecer supaya tetep tetep bahaya utawa bakal ketinggalan. Storetraffic.com

Infographic saka lalu lintas Toko iki nyedhiyakake gambaran kepiye Internet lan bakal terus muter ing pengalaman blanja. Intine kalebu njamin lokasi bisnis sing akurat, nomer telpon, lan jam katon ing dhaptar telusuran lan direktori. Langkah sabanjure yaiku priksa manawa bisnis katon ing papan sing digoleki wong - kaya ing obrolan media sosial.

Lan pungkasane, yaiku kemampuan kanggo langsung berinteraksi karo pelanggan liwat piranti seluler lan IoT. Siji conto sing terus digunakake kanthi pribadi yaiku Aplikasi seluler Keyring. Nalika nyopir, aplikasi seluler asring ngandhani babagan tawaran utawa diskon ing toko sing cedhak.

The Negara ing Internet panelitian saka Accenture Interactive nemokake manawa meh rong pertiga konsumen arep tuku piranti omah sing disambungake ing taun 2019, dene kepemilikan teknologi sing bisa dipakai samesthine bakal tikel kaping pindho ing taun ing 2016. Accenture prédhiksi yen IoT bakal ngganggu industri ritel ing telung wilayah:

Kepiye Internet Revolusi Offline Eceran

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.