Aplikasi Resmi Google Analytics kanggo iPhone lan Android

google analytics ios

resmi ing IPhone Google Analytics lan Google Analytics Android aplikasi seluler wis dirilis supaya sampeyan bisa ngakses kabeh data Google Analytics lan data app saka iPhone. Aplikasi kasebut uga kalebu laporan Real Time.

Aplikasi iki ngoptimalake tata letak lan kontrol laporan Google Analytics kanggo lingkungan seluler, dadi sampeyan bakal entuk pengalaman paling apik preduli piranti apa wae sing digunakake. Contone, app kanthi otomatis nyetel tampilan supaya pas karo ukuran layar, lan pandhu arah adhedhasar tutul lan ngusap, dudu ngetik keyboard tradisional.

Ing ngisor iki sawetara gambar:

Siji-sijine watesan kanggo Aplikasi yaiku konfigurasi akun lan setelan, kayata nggawe properti utawa tampilan, nyunting Gol utawa saringan, nambah pangguna, lan ngganti ijin. Fitur kasebut mbutuhake sampeyan mlebu menyang Akun Google Analytics nggunakake browser desktop.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.