Offerpop: Manajemen Kampanye Sosial Akhir-kanggo-Akhir

tawaran

Kanggo merek, keterlibatan sosial (lan dudu jumlah penggemar utawa pengikut) minangka kunci efektifitas kampanye. Bentuk keterlibatan sing paling apik, jinis sing paling bisa nyebabake konversi, yaiku keterlibatan kanthi sukarela. Pemasar bisa kedadeyan yen nyelarasake karo prilaku sosial alami penggemar utawa pandherek tinimbang dadi perkara sing dipeksa utawa diwajibake nanggapi.

Coba Offerpop. Alat manajemen pemasaran sosial adhedhasar web iki nyengkuyung nggawe kampanye end-to-end sing bisa nggawe penggemar lan pandherek Facebook lan Twitter seneng.

Offerpop nawakake template tukang kampanye, kaca landas instan lan laporan internal, saengga perusahaan nggawe kampanye pemasaran profesional ing alat kasebut. Pemasar bisa nggunakake alat kasebut kanggo nggawe aplikasi sing intuisi sing narik kawigaten para penggemar kanthi undhang-undhang, kontes, hadiah lan liya-liyane. Contone miwiti aplikasi kontes foto sing ndorong konten sing digawe pangguna, nindakake kuis kesadaran merek, ngidini penggemar milih foto favorit utawa video Youtube, nuduhake tawaran utawa konten eksklusif, ngluncurake kampanye rujukan utawa nindakake liyane. Nglamar alat kasebut ing Facebook lan Twitter ngidini perusahaan ngaktifake kampanye pemasaran kanthi sosial.

Mangkene conto sing apik, kampanye Kontes Foto Offerpop kanggo Facebook:

Sing nggawe Offerpop luwih larang yaiku kemudahan panggunaan lan kesederhanaan. Sing kudu dilakoni para pemasar yaiku mbukak template sing dibutuhake, isi sawetara kolom langsung babagan rincian sing bakal dilebokake ing kampanye, upload kriya sing dibutuhake, lan pratinjau. Sawise nggawe kampanye, pemasar bisa bebas promosi liwat situs web, email, iklan lan liya-liyane.

Kanggo dhaptar lengkap aplikasi kampanye sing kasedhiya kanggo Twitter lan Facebook, priksa Kaca produk tawaran. Rega gumantung saka penggemar utawa pengikut ing akun sing gegandhengan karo kampanye. Manfaatna a Nyoba 14 dina gratis tanpa kertu kredit sing dibutuhake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.