Pembaruan Jaringan Sosial Saben Dina saka NutshellMail

nutshellmail

Siji layanan sing wis ana sawetara taun yaiku NutshellMail. Yen sampeyan minangka wong sing sibuk sing pengin layanan gratis sing nyedhiyakake email saben dina supaya sampeyan tetep anyar ing jaringan, NutshellMail iku kudu. NutshellMail saka Kontak Constant lan ngawasi Twitter, Facebook, LinkedIn, Youtube, Foursquare, Yelp, lan CitySearch.

NutshellMail saka Constant Contact nglacak kegiatan media sosial merek sampeyan lan menehi ringkesan menyang kothak mlebu email ing jadwal sampeyan.

  • Nglacak Facebook - Atur Kaca Facebook sampeyan. Lacak Kaya, Kirim, Komentar, lan Wawasan. Ngatur profil Facebook pribadi uga, kanthi kabeh Ulang Tahun Facebook, Foto, Panjaluk Kanca, Posting Wall, Umpan Berita, Undhangan Acara & Grup, lan Pesen ing siji email interaktif.
  • Pelacakan Twitter - Deleng sebutan, pandherek anyar, quitter, asil telusuran, lan tweet saka dhaptar favorit ing ringkesan Twitter. Tweet, Balesan, Retweet, lan DM tanpa ninggalake kothak mlebu.
  • Pelacakan LinkedIn - Deleng nganyari profil lan rekomendasi saka kabeh jaringan lan ngawasi kabeh grup diskusi liwat siji, email gabungan.
  • Rating & Lacak Review - Lacak rating, ulasan, lan check-in saka Yelp, CitySearch, lan Foursquare.

Mangkene laporan Twitter saka NutshellMail:

Twitter NutshellMail

Mangkene laporan Facebook saka NutshellMail:

Facebook NutshellMail

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.