Nuring Konversi liwat Corong Penjualan Media Sosial

corong konversi media sosial

Infographic apik tenan iki disponsori dening TollFreeForwarding mlaku ing bisnis utawa pemasar rata-rata liwat 6 tombol kanggo entuk dodolan liwat media sosial: Kesadaran, Minat, Konversi, Penjualan, Kasetyan lan Advokasi.

Corong penjualan wis digunakake ing saindenging jagad pemasaran amarga menehi cara kanggo nyederhanakake lan nggambarake dalane para pelanggan wiwit tumindak pisanan nganti pungkasan. Biasane, iki tegese wiwit saka kesadharan awal babagan adol, nanging ing jagad sosial saiki, luwih adoh tinimbang iku. Jodi Parker

77% pembeli online konsultasi rating lan review sadurunge tuku lan 80% pelanggan ngarepake bisnis bakal aktif ing media sosial

Media sosial minangka media sing ora ana liyane ing ngendi sampeyan ora mung duwe kesempatan kanggo adol, nanging sampeyan duwe kesempatan supaya para pelanggan bisa adol atas jenenge! Aku yakin yen sampeyan mlebu platform sosial saiki, sampeyan bakal nemokake wong sing golek produk utawa layanan sampeyan. Apa sampeyan ana ing kana nalika takon? Apa pelanggan ana lan seneng karo sampeyan nuli nanggapi?

Mangkene infographic sing menehi ringkesan babagan Corong Konversi Media Sosial:

Corong Penjualan Media Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.