Nomer Penting

skor klout

Aku wis krungu wong media sosial sing dihormati ujar, “Aja nggatekake nomer pandherekipun sampeyan wis. ” lan “ora masalah pinten penggemar sampeyan duwe ”. Dheweke salah. Yen ora masalah, kita ora bakal ngetung. Kita ngetung kabeh… Lan kita ngadili saben wong miturut nomer sing kita waca. Ayo kula nerangake.

Saiki, ana reaksi balik babagan Klout lan pangowahan algoritma sing digawe. Metodologi ngetrapake pengaruh proprietariah diganti lan skor Klout masarakat mudhun - umume udakara 10 poin, kanthi akeh mudhun nganti 20 poin. Klout mbela langkah kasebut kanthi menehi umpan balik yen pangowahan algoritma anyar nyedhiyakake indikasi sing luwih akurat kanggo pengaruh online wong.

Wong ora peduli karo Akurasi. Dheweke peduli karo nomer.

Aku ora ragu Niyat Klout padha gedhe. Gulung saka skor Klout minggu kepungkur dadi 71 dadi skor Klout 61 minggu iki tegese kanthi teknis boten amarga nomer kasebut mung minangka ukuran sing cocog.

Nanging kasunyatane, skor numerik minangka perkara sing penting kanggo akeh wong supaya bisa pengaruh lan interaksi online. Yen Klout nyetel algoritma sawetara wektu sawetara wulan, mesthine dheweke ora bakal entuk reaksi kasebut. Nanging yen aku nglarasake gaweyan karo wong sing padha lan bijine tetep konsisten, nanging tambang saya mudhun… katon kualitas sistem dadi pitakonan. Yaiku kedadeyan… lan Klout saiki nyoba golek.

Miturut pendapatku, Klout luwih becik mung nambah skala tinimbang nyuda skor. Yen skala 100 sadurunge, mesthine kudu nambah dadi 115. Penyesuaian kasebut bakal ndadekake pangowahan skor Klout ora pati penting. Muga-muga iki bisa rampung, aku isih dadi penggemar apa sing bakal dicoba Klout (sanajan aku isih nganggep skor sebagean amarga ora nate digatekake utawa statistik lalu lintas)

Nomer penting

Yen sampeyan ora ngandel yen angka kasebut penting, sampeyan bakal guyon. Asring, kita duwe klien sing duwe 0 penggemar, 0 pengikut, 0 retweet, 0 view, 0 like, lsp. Salah sawijining klien anyar duwe video online sing apik banget sing direkam kanthi profesional lan nyedhiyakake demonstrasi produke sing apik banget. Masalahe yaiku ana sekitar 11 tontonan video kasebut.

Sithik banget wong sing njupuk wektu kanggo nonton video kanthi 11 tontonan.

Dadi, kita nindakake apa sing bakal diarani wong liya blasphemous. Sawise sawetara wulan lan sawetara atus tontonan, aku banjur metu tuku 10,000 views lan 1,000 seneng saka layanan. Ora ilegal lan ora nglanggar syarat layanan sapa wae. Pancen muni mgayomi, sanadyan. Sajrone 2 minggu, video Youtube kasebut pindhah nganti 10,000 tontonan. Seminggu mengko lan video kasebut saiki lagi dideleng liwat 12,000 views lan pasangan rolas seneng liyane. Video sing padha, konten sing padha, saiki nambah 2,000 tontonan saben minggu, ora puluhan.

Masarakat Kena pengaruh Nomer

Folks kanthi ~ 50,000 pengikut bisa nambah 50 pengikut saben dina menyang Twitter. Kanggo wong sing anyar ing Twitter, nambah 50 pandherek sewulan luwih apik… nanging ora bakal kedadeyan. Aku ora preduli sepira hebat kontene ... tuwuh kanggo pangguna Twitter umume proporsional menyang pandhuane saiki. Yen pengin nyepetake tuwuh, mula kudu akeh jumlahe. Maneh, para pemurnian bakal ujar manawa tuku pengikut yaiku elek. Iku gampang kanggo dikandhani nalika wis duwe ribuan pengikut.

Nomer Aja Tambah

Masalah karo nomer yaiku ora mesthi nambah. Aku seneng conto ing ngisor iki… akun autofollow ing Twitter. Ora mung duwe pengaruh pengaruh sing luwih dhuwur tinimbang aku, nanging uga pengaruh kanggo Klout dhewe (ironis, uga pengaruh ing lapangan kerja lan pasar saham).

tindakake kula tututi sampeyan

Popularitas lan Nomer Blogging

Manipulasi nomer gampang. Aku kelingan nalika standar emas kanggo popularitas ing blog yaiku sawetara pelanggan Feedburner. Gmail teka ing adegan lan ngidini wong duwe alamat email kanthi komentar ing alamat email. Contone, yen alamat emailku jeneng@domain.com, aku bisa nggunakake jeneng+1@domain.com, jeneng+2@domain.com, jeneng+3@domain.com, lsp. Sawetara blogger entuk komentar iki lan mung nulis skrip kanggo langganan puluhan ewu pelanggan menyang email Feedburner dhewe.

Asile? Blog-blog kasebut dadi popularitas ing wayah wengi. Sawetara wong malah bisa adol iklan lan sponsor adhedhasar jumlah sing saya gedhe. Minangka tes, aku tuku postingan blog ing salah sawijining blog lan aku entuk sawetara atus tanggapan saka atusan ewu pelanggan blog. Iki negesake anggepanku. Nomer kasebut wis akeh.

Pirang-pirang taun kepungkur, blogku isih saya misuwur lan maca. Dadi blog populer miturut standar sapa wae. Nanging… blog kasebut diapusi isih ndhisiki tambang situs sing paling akeh. Dheweke duwe konten kanggo cadangan pertumbuhan, mula bisa sukses. Apa aku getun ora mbeling kaya ngono? Sejatine, ya. Aku getun. Aku kudune nggunakke kesempatan kasebut nalika kedadeyan kasebut.

Sampeyan bisa tuku nomer apa wae

Sampeyan bisa tuku apa wae. Pengikut, Penggemar, Retweet, Suka, Tinjauan Kaca, Tampilan Youtube, suka Youtube… Ana layanan ing saindenging web. Aku wis nyoba ton sistem iki lan sawetara bisa luwih apik tinimbang liyane. Pitakon kasebut, miturut pendapatku, apa ora bener iki moral utawa ora… pitakonane minangka investasi. Bisa tuku nomer bener nambah visibilitas lan popularitas produk utawa layanan kanthi online? Kadhangkala… gumantung apa promosi sampeyan!

Aku duwe kanca sing keweden yen aku wis mbayar layanan iki, nanging seminggu mengko dheweke njaluk aku promosi acara utawa produk sing diduweni. Apik banget… dheweke mikir bisa uga salah kanthi moral, nanging banjur entuk bantuan nalika entuk bathi.

Apa Sampeyan Tuku Nomer?

Aku ora percaya tuku nomer salah… investasi investasi kaya liyane. Masalahe yaiku apa sampeyan bakal bisa nggunakake investasi ing investasi kasebut lan nyedhiyakake konten sing bisa tuwuh ing ngisor iki. Yen ora, sampeyan bakal kelangan dhuwit. Ora gawe piala, ora gawe salah wong liya… kajaba buku kanthong sampeyan.

Catetan: Aku pancen yakin apus-apus kanggo adol pariwara adhedhasar nomer sing sampeyan ngerti ora nyata.

Akeh wong sing bakal ora setuju karo aku babagan topik iki. Apa sing dadi inti saka pariwara lan pemasaran? Yen kabeh gumantung karo pertumbuhan organik, kita kabeh bakal ora kerja ing industri pemasaran.

Apa aku ngapusi popularitas lan prilaku konsumen yen tuku penggemar? Ya!

Apa aku ngapusi popularitas nalika ngrekrut desainer profesional kanggo nggawe merek supaya bisa dadi perusahaan sing luwih gedhe tinimbang perusahaan? Ya!

Pemasaran yaiku babagan nggawe gambar ing prospek yen butuh layanan sampeyan. Pemasaran uga babagan njupuk kauntungan saka prilaku konsumen kanggo nambah asil bisnis. Aku ora bisa mbantu manawa mayoritas masarakat ora nggatekake nomer cilik… Nanging aku bisa ngganti angka supaya dheweke nggatekake!

Pemasaran nggawe wong ing lawang sampeyan. Tanggung jawab sampeyan kanggo nyetel pangarepan lan ngluwihi karo klien sampeyan. Yen pemasaran sampeyan nemtokake pangarepan sing ora bisa sampeyan simpen, mula sampeyan apusi lan salah. Nanging yen sampeyan tuku akeh tampilan Youtube, video kasebut bakal dadi virus, lan sampeyan adol ton produk menyang pelanggan sing seneng amarga, investasi investasi sing apik.

Investasi ing layanan kasebut arang arang. Mung nalika nggarap wong, produk utawa layanan sing bakal dingerteni, mula bakal nandur modhal. Utawa nalika kita nggarap klien sing kudu cepet promosi, Ing kabeh kahanan, kita biasane nggunakake layanan kasebut minangka kickstart kanggo nambah. Yen wis gedhe, ora prelu terus.

Sampeyan bakal gumun karo sepi anggone bisa digunakake - Aku ngajak sampeyan nyoba dhewe… tuku 5,000 soko lan nonton kepiye nyepetake pertumbuhan.

11 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Ty,

      Sing ironis yaiku akeh paket review sing menehi review saham langsung saka bat. Motivasi ing ndhuwur yaiku supaya perusahaan dadi titik sing masarakat umum bisa melu. Aku bakal nambahake manawa iki dudu taktik kita mung. Podo karo promosi kasebut, kita sejatine nggawe promosi nyata - njaluk pengaruh kanggo nggawe review babagan produk. Kita ora mbayar ngapusi ... kita pancen nyedhiyakake produk lan ngeculake kripik ing endi wae. Aku yakin manawa review produk luwih akeh tinimbang dukungan saka "nomer" sing gampang.

      Aku uga nambah, manawa umume wong ora nanggepi review 5 bintang kanthi apik. Aku ana ing konferensi taun-taun kepungkur, yen pabrikan produk ujar manawa akeh ulasan bintang 5 sing nyatane mudhun. Wong tuku luwih akeh produk bintang 4 sawise ndeleng produk sing ora sampurna. Yen ana prekara sing ora ngganggu, dheweke mesthi bakal tuku.

      Minangka macem-macem tingkah laku pembeli liyane sing nyenengake.

      Doug

      • 3

        Matur nuwun kanggo tanggapan sing dipikirake. Bener: ana alangan hantu sing sampeyan butuhake sadurunge dianggep serius karo wong liya. Jumlah pengikut yaiku setelan pemasaran sing cocog.

        Nanging aku mung nemokake ... icky. Aku kepengin weruh apa ana sing ngrasakake kaya ngono babagan pariwara nalika kurang dikembangake? Kaya, "napa aku bakal ngandhani wong liya sepira gedhene produkku, iku goroh?"

  2. 5
    • 6
  3. 7

    Doug,

    Minangka pemasaran lan bisnis, aku setuju karo posisi sampeyan babagan tuku senengane, tampilan, lan +1 minangka investasi. Ana akeh kegiatan pemasaran ing wilayah non-digital sing nindakake perkara sing padha. Kontes kanthi hadiah, survey karo insentif, kupon - kabeh tujuane kanggo "tuku" wektu, perhatian, lan keterlibatan. 

    Nanging endi garis sing ditarik? Tumindak tuku seneng, tampilan, lan +1 bisa ngrusak kepercayaan. Apa klien sampeyan kanthi video sing apik tenan gelem negesake publik yen dheweke tuku views? Aku curiga, wangsulane ora, amarga klien duwe level kepercayaan sing wis digawe karo basis pelanggan saiki sing ora pengin dirusak. 

    Conto liyane: Ulasan Google Places bisa dituku ing situs kaya Fiverr (http://fiverr.com/ ) utawa Elance (https://www.elance.com/ ). Ora ana sing luwih nyeselake yen ana ing internet lan ora duwe review. Aku, minangka konsumen, bakal pindhah menyang bisnis liya nalika golek papan kanggo mangan. Nanging yen ndeleng restoran kanthi ulasan, aku bakal maca lan njupuk keputusan. Yen aku nemokake review ditulis dening wong-wong sing ora nate nyoba panganan utawa mlaku ing papan kasebut, aku bakal ora ngandel sistem kasebut (luwih akeh babagan pamikiran iki ing http://agtoday.us/vyVjXn). 

    Uga ana sudut ukum sing kudu dipikirake: Deleng pedoman Komisi Perdagangan Federal AS (FTC) sing ngatur endorsemen lan testimoni (http://www.ftc.gov/opa/2009/10/endortest.shtm ). Bisa dibantah, yen tuku seneng tuku endorsement mula kudu dibeberke. Yen ora ana pambocoran, pembeli kaya ngono uga bakal ngalami litigasi lan denda.

    Minangka pimpinan pamikiran (ya, aku nganggep sampeyan minangka pamimpin pamikiran, sampeyan bisa nyelehake plak kasebut ing lawang kantor sampeyan :), sampeyan dipandang minangka sumber wawasan lan keahlian sing dipercaya. Sampeyan nulis artikel iki mbantu kita ngerti dhasar pemasaran, pariwara, lan hubungan masarakat. Aku percaya sampeyan ora tuku senengane kabeh :)

    Cathetan sisih: apa ana formula pancet / rasio / kurva sing kudu dipikirake bisnis ing babagan kapan tuku kanggo entuk "massa nyengkuyung kritis" banjur mungkasi tuku?

    Thanks maneh,

    John

  4. 8

    Hai Doug,
    Kanggo wong-wong sing ana ing kana sing nolak pamanggih manawa tuku pengikut, lsp, pancen sipate ala, aku arep menehi analogi sing bisa ngganti pikirane. Kita ora bakal kepenak nalika Budweiser, Coca Cola, Nike, Ford, kabeh perusahaan gedhe, nglampahi jutaan ing siji iklan kanggo Super Bowl. Apa iklan kasebut "entuk" hak ditayangake, adhedhasar sawetara popularitas api media sosial? Ora, dheweke mung tuku. Kasunyatane yaiku kita minangka pemasar nindakake perkara kanggo nulungi klien, perusahaan, adol barang liyane.
    Kita ngalami Dr. Jekyll lan Pak Hyde nalika sosial. Siji tangan, kita kadang pengin njaga kemurnian pengalaman sosial, nanging kita ora kedhep nalika nggunakake kegiatan pemasaran sing kurang optimal sing kayane nglanggar semangat lan maksud apa sing diandharake media sosial.
    Lan aku mikir manawa akeh kolega sing isih kepepet ngerti manawa duwe pamirsa akeh tegese reputasi, kapercayan, lan liya-liyane.
    Marty 

  5. 10

    Doug,

    Kepiye cara tuku amba kaya, RT, lan +1 kanggo industri niche? Layanan sing sampeyan sebutake ora bisa fokus ing klompok sempit apa wae, kayata dokter hewan ingon-ingon utawa petugas kesehatan cilik.

    Apa pendekatan kanggo industri ceruk yaiku ngupayakake nggunakake daya beli kanthi jumlah sing akeh nalika nggawe ceruk lan bangunan sempit liwat metode media sosial liyane?

    John

    • 11

      Aku ora ngerti manawa ana wong sing paneliti babagan asal usul retweet utawa like, mula aku ora yakin apa targete luwih apik utawa wiyar. Keuntungan babagan segmen ceruk, muga-muga, bisa uga ora ana ngarep-arep volume gedhe kaya topik sing amba.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.