Nudgify: Nambah Konversi Shopify Kanthi Platform Bukti Sosial Terintegrasi Iki

Nudgify: Bukti Sosial kanggo Shopify

Perusahaanku, Highbridge, ngewangi perusahaan fashion ngluncurake langsung menyang konsumen strategi domestik. Amarga padha karo perusahaan tradisional sing mung nyedhiyakake pengecer, dheweke butuh mitra sing bakal dadi lengane teknologi lan mbantu saben aspek pangembangan merek, e-commerce, pamrosesan pembayaran, pemasaran, konversi, lan proses pemenuhan.

Amarga duwe SKU winates lan ora duwe merek sing dikenal, mula kita diluncurake ing platform sing siyap, bisa diukur, lan ora butuh investasi sethithik tinimbang tumpukan sing disesuaikan ... kita milih Shopify.

Amarga dheweke miwiti bisnis iki wiwit wiwitan, kapercayan para pengunjung bakal dadi kritik. Bebarengan karo strategi hubungan masyarakat, otomatisasi pemasaran (liwat Klaviyo), layanan pelanggan sing kuwat, lan pengiriman gratis… kita butuh indikator ing situs e-commerce dhewe sing ngidini para pengunjung ngerti manawa situs kasebut populer lan digunakake dening para pengunjung. Kita butuh a bukti sosial solusi sing integral karo Shopify.

Apa Bukti Sosial?

Bukti sosial minangka fenomena sosial ing ngendi masarakat nyalin tumindak wong liya kanggo nyoba tumindak ing kahanan tartamtu. Ringkesane, wong nindakake apa sing diweruhi wong liya. Iki nomer aman. 

Robert Cialdini, Pengaruh, Psikologi Persuasi

Kanthi situs e-commerce, aku wis ngerteni bukti-bukti sosial ora mung saka pengunjung sing nyalin liyane. Bukti sosial nyedhiyakake cara liya kanggo nyurung konversi:

  • dateng - Amarga pengunjung liya browsing lan tuku minangka indikator kuwat manawa merek, produk, utawa situs bisa dipercaya.
  • Urgency - Ing situs kanthi inventaris winates, para pengunjung motivasi kanggo langsung ngonversi tinimbang ngenteni. Wedi Ora Kangen (FOMO) minangka teknik konversi sing kuat.
  • Popularity - Kanthi promosi produk sing paling laris, pengunjung sing ora mesthi bakal luwih seneng tuku yen dheweke ngerti yen wong liya wis entuk.
  • nawakake - Apa sampeyan saiki wis adol utawa diskon? Nggawe Nudges iki bisa nyebabake tarif konversi menyang penawaran populer sing sampeyan duwe.
  • acquisition - Sanajan pengunjung durung siyap tuku, sampeyan uga bisa meksa pengunjung supaya bisa milih ing penawaran, buletin, utawa malah pesen teks.

Nudgify

Nudgify wis mbantu luwih saka 1,800 situs web ing luwih saka 83 negara nambah tarif konversi - tanpa ana data kajaba data nyata. Fitur platform lengkap kalebu:

Pop-Up Bukti Sosial

  • Kegiatan Anyar - kepiye konversi anyar utawa dhaptar anyar lan nambah kapercayan
  • Pakan Data Saham - Tampilake data saham wektu nyata kanthi feed otomatis
  • Formulir Autocapture - Otomatis nampilake dhaptar anyar
  • Cithakan Nudge - Nudges sing wis diatur sadurunge kanggo e-Niaga, Lelungan, SaaS lan liya-liyane
  • Nudge Builder - Gawe Nudge anyar nganggo tembung lan gambar sampeyan dhewe
  • Aturan Tampilan - Temtokake kaca lan piranti endi sing ditampilake Nudges sampeyan
  • Setelan Prilaku - Setel pemicu, wektu tundha lan durasi kanggo Nudges sampeyan kanthi nyetel panggeser.
  • Nggawe Gol - Setel kaca konfirmasi sampeyan minangka target nglacak konversi sing dibantu. Gunakake statistik internal kanggo ngoptimalake lan entuk dodolan luwih akeh.
  • Gaya Khusus - Ngatur tema sampeyan kanggo nyetel nada sing bener
  • 29 Basa - Nudgify ndhukung 29 basa kanthi beda
  • Seret & Selehake Stream - Gawe stream lan nuduhake Nudges sampeyan supaya
  • Analytics Nudge - Tangkap kunjungan, interaksi, lan konversi sing dibantu kanggo ngukur bathi investasi bukti sosial sampeyan.

Analytics Bukti Sosial

Algoritma Nudgify terus sinau sing Nudge ngowahi paling apik ing saben tahapan lelungan pelanggan. Saya suwe sampeyan nggunakake Nudgify, mula bakal dadi regane.

Miwiti Uji Coba Nudgify Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Nudgify, Klaviyo, Shopify, lan Amazon lan nggunakake tautan kasebut liwat artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.