Nudgify: Nambah Konversi Shopify Kanthi Platform Bukti Sosial Terintegrasi Iki

Nudgify: Bukti Sosial kanggo Shopify

Perusahaanku, Highbridge, ngewangi perusahaan fashion ngluncurake langsung menyang konsumen strategy domestically. Because they’re a traditional company that only supplied retailers, they needed a partner that would help be their technology arm and help them with every aspect of their brand development, ecommerce, payment processing, marketing, conversions, and fulfillment processes.

Because they have limited SKUs and don’t have a recognized brand, we pushed them to launch on a platform that was ready, scalable, and required little investment over a fully customized stack… we chose Shopify.

Because they’re starting this business from scratch, gaining the trust of our visitors is going to be critical. Along with a public relations strategy, marketing automation (via Klaviyo), layanan pelanggan sing kuwat, lan pengiriman gratis… kita butuh indikator ing situs e-commerce dhewe sing ngidini para pengunjung ngerti manawa situs kasebut populer lan digunakake dening para pengunjung. Kita butuh a bukti sosial solusi sing integral karo Shopify.

Apa Bukti Sosial?

Bukti sosial is a social phenomenon where people copy the actions of others in an attempt to undertake behavior in a given situation. In short, it’s people doing what they observe other people doing. It’s safety in numbers. 

Robert Cialdini, Pengaruh, Psikologi Persuasi

With ecommerce sites, I’ve observed social proof work beyond just visitors copying one another. Social proof provides other ways to drive conversions:

  • dateng - Amarga pengunjung liya browsing lan tuku minangka indikator kuwat manawa merek, produk, utawa situs bisa dipercaya.
  • Urgency - Ing situs kanthi inventaris winates, para pengunjung motivasi kanggo langsung ngonversi tinimbang ngenteni. Wedi Ora Kangen (FOMO) minangka teknik konversi sing kuat.
  • Popularity - Kanthi promosi produk sing paling laris, pengunjung sing ora mesthi bakal luwih seneng tuku yen dheweke ngerti yen wong liya wis entuk.
  • nawakake - Apa sampeyan saiki wis adol utawa diskon? Nggawe Nudges iki bisa nyebabake tarif konversi menyang penawaran populer sing sampeyan duwe.
  • acquisition – Even if your visitor isn’t ready to purchase, you can also push visitors to opt-in to offers, newsletters, or even text messages.

Nudgify

Nudgify wis mbantu luwih saka 1,800 situs web ing luwih saka 83 negara nambah tarif konversi - tanpa ana data kajaba data nyata. Fitur platform lengkap kalebu:

Pop-Up Bukti Sosial

  • Kegiatan Anyar - kepiye konversi anyar utawa dhaptar anyar lan nambah kapercayan
  • Pakan Data Saham - Tampilake data saham wektu nyata kanthi feed otomatis
  • Formulir Autocapture - Otomatis nampilake dhaptar anyar
  • Cithakan Nudge - Nudges sing wis diatur sadurunge kanggo e-Niaga, Lelungan, SaaS lan liya-liyane
  • Nudge Builder - Gawe Nudge anyar nganggo tembung lan gambar sampeyan dhewe
  • Aturan Tampilan - Temtokake kaca lan piranti endi sing ditampilake Nudges sampeyan
  • Setelan Prilaku - Setel pemicu, wektu tundha lan durasi kanggo Nudges sampeyan kanthi nyetel panggeser.
  • Nggawe Gol - Setel kaca konfirmasi sampeyan minangka target nglacak konversi sing dibantu. Gunakake statistik internal kanggo ngoptimalake lan entuk dodolan luwih akeh.
  • Gaya Khusus - Ngatur tema sampeyan kanggo nyetel nada sing bener
  • 29 Basa - Nudgify ndhukung 29 basa kanthi beda
  • Seret & Selehake Stream - Gawe stream lan nuduhake Nudges sampeyan supaya
  • Analytics Nudge - Tangkap kunjungan, interaksi, lan konversi sing dibantu kanggo ngukur bathi investasi bukti sosial sampeyan.

Analytics Bukti Sosial

Nudgify’s algorithms are continually learning which Nudge converts best at each stage of the customer journey. The longer you use Nudgify, the more valuable it becomes.

Miwiti Uji Coba Nudgify Gratis

Pengungkapan: Aku afiliasi kanggo Nudgify, Klaviyo, Shopify, lan Amazon lan nggunakake tautan kasebut liwat artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.