n Gandheng Tambah Kaca Kanggo Kunjungan 9.6%.

Logo2

Kita wis tuwuh akeh Martech Zone sawetara wulan pungkasan. Umume wong wis takon apa trik kasebut lan uga durung ana. Wis dadi ton kerja keras, nggawe konten dadi prioritas saben dina. Kita wis nulis kanthi luwih apik, asring nulis maneh, nuduhake macem-macem topik, lan promosi konten kanthi luwih efektif - utamane liwat jaringan sosial.

Kasunyatane, telusuran didominasi minangka sumber nomer 1 situs iki nganti sawetara wulan kepungkur. Aku biyen nggunakake jam lan jam kanggo ngowahi situs lan promosi supaya bisa entuk sawetara inci. Sawise aku ngupayakake upaya sing padha kanggo konten sing luwih apik lan promosi sosial, inci kasebut malih dadi yard. November bakal dadi wulan paling apik… lan kita bakal ngluwihi luwih saka 100,000 kunjungan!

Siji tweak sing wis ditindakake yaiku mbantu kita plugin konten sing gegandhengan lawas kanggo sing anyar saka n Gandheng. nRelate ora gumantung karo algoritma telusuran WordPress - nyatane nyusup situs sampeyan lan ngindeks konten kasebut dhewe. Lan nampilake konten ing koleksi gambar sing apik ing kaca iki.

Aku wis mantep karo sawetara klien sing kalebu gambar ing kiriman bakal nambah keterlibatan ing kaca. Plugin iki mbuktekake maksudku. Kaca saben dikunjungi munggah 9.6% wiwit nginstal plugin. Mesthine kalebu sawetara faktor liyane, nanging aku ora yakin manawa taktik liyane sing digunakake pancen fokus kanggo nambah jumlah kaca sing dikunjungi.

Umume wong sing gampang… wong kepincut gambar, dudu teks!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.