Fomo: Nambah Konversi liwat Bukti Sosial

Fomo

Sapa wae sing kerja ing ruang ecommerce bakal ngandhani manawa faktor paling gedhe kanggo ngatasi tuku dudu rega, yaiku kepercayaan. Tuku saka situs belanja anyar mbutuhake kapercayan saka konsumen sing durung nate tuku saka situs kasebut sadurunge.

Indikator kapercayan kaya SSL lengkap, ngawasi keamanan pihak katelu, lan rating lan review kabeh kritis ing situs commerce amarga padha menehi shopper kanthi raos yen dheweke kerja bareng karo perusahaan sing apik sing bakal janji. Ana liyane sing bisa sampeyan lakoni!

Fomo padha karo online toko ritel sing sibuk, ngirim bukti sosial kanggo kabeh wong sing ngunjungi situs sampeyan. Bukti sosial iki asring bisa nambah konversi 40 nganti 200%, yaiku game changer kanggo toko online apa wae. Mangkene gambar layar Fomo ing toko aktif:

Bukti Sosial Toko Fomo

Kanthi nampilake sales kaya kedadeyan ing situs sampeyan, sampeyan duwe telung kaluwihan tinimbang pesaing:

  • Gawe Rasa Urgensi - Fomo nampilake pesenan yen kedadeyan kasebut, nggawe toko sampeyan lingkungan urip sing nyenengake lan nggawe tumindak pembeli.
  • Pelanggan Rumangsa Bagean Akeh - Tampilan Fomo kaya testimoni nyata-nyata kanggo toko sampeyan - ndeleng tuku liyane nggawe kapercayan cepet.
  • Bukti Sosial + Kredibilitas - Pelanggan potensial ndeleng tuku sing ditindakake dening wong liya - menehi kapercayan ing toko sampeyan lan nggawe kapercayan karo pangguna.

Fomo saiki digabung karo 3Dcart, Kampanye Aktif, Aweber, BigCommerce, Calendly, Celery, ClickBank, ClickFunnels, Cliniko, ConvertKit, Cratejoy, Delighted, Drip, Ecwid, Eventbrite, Facebook, Gatsby, Get Response, Google Review, Gumroad, Hubspot, Infusionsoft, Instagram, Instapage, Intercom, Judgeme, Kindful, Leadpages, Magento, Mailchimp, Neto, Privy, ReferralCandy, Selz, SendOwl, Shoelace, Shopify, Shopper Disetujoni, Squarespace, Stempel, Stripe, Bisa Dipelajari Jenisform, Unbounce, Universe, ViralSweep, Wix, Woo Commerce, WordPress, Yotpo, Zapier, Zaxaa, lan dheweke duwe API.

Sampeyan bisa mirsani kepiye pesen Fomo ing sales. Siji pangguna Fomo nuduhake manawa sajrone sewulan dheweke wis ndeleng 16 transaksi sing gegandhengan karo app kanthi ukuran order rata-rata ing ndhuwur, ngasilake luwih saka $ 1,500 ing penghasilan tambahan. Iki ngasilake investasi sing apik kanggo alat sing regane regane $ 29 saben wulan!

Mulai Nyoba Fomo Gratis Dina Iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.