Cathetan saka Dalan

Douglas Karr ing Utah

Taun kepungkur dadi taun sing luar biasa kanggo aku lan bisnis. Fokus maneh lan perhatian kanggo para pelanggan pancen sukses lan matur nuwun banget marang klien sing luar biasa! Tantangan sing dakkirim yaiku nyeimbangkan (sing dak tresnani) kanthi kesehatan (sing saya ora preduli). Sajrone taun kepungkur, ciloko ditambah karo kebiasaan ala saya mbuwang limbah saya maksimal lan saya immobilisasi kanthi lara.

Wayahe nyabut plancongan lan fokus maneh.

Kanthi trip sing wis dijadwalake menyang DellWorld, Aku njupuk kesempatan kanggo ngowahi rapat lan netepake ekspektasi karo klien yen aku bakal kerja saka dalan. Aku mutusake drive saka Indianapolis menyang Las Vegas, njupuk rute kidul sing mesthi wae ora bakal ganti urip.

Mikir Babagan Teknologi lan Masa Depan Kita

Umume wektu sing dakkarepake kanggo lelungan wis daklakoni kanggo nggoleki saben 10 wong sing diwawancara bakal nindakake podcast Dell Luminaries. Kisaran topik lan panggunaan teknologi ngluwihi imajinasi sampeyan - priksa manawa sampeyan langganan. Aku uga melu presentasi influencer minggu iki babagan prediksi teknologi manungsa - sing nggawe aku mikir babagan lelungan iki.

Amarga nggawa peralatan, aku nyewa a 2018 Chrysler Pacifica karo kabeh lonceng lan wisel. Fitur kalebu:

  • Dolanan - ekstensi iOS sing bisa digunakake kanthi mini-van, wiwit pandhu arah, menyang Siri, telpon, musik.
  • Kontrol Cruise Adaptif - pikiranku pancen ditiup ing fitur iki. Setel kontrol pelayaran lan mobil kanthi otomatis bakal bisa mlaku kanthi lalu lintas.
  • LaneSense - mobil ndeteksi lane lan nyurung bali nalika sampeyan adoh banget ing sisih kiwa utawa nengen. Lan aja nyoba ngapusi kanthi nyopot tangane kemudi - sampeyan bakal mbengok.
  • 360 kamera parkir - Aku ora ngerti apa sihir sing digunakake, nanging pitulungan cadangan kanggo parkir ora liya minangka ahli sihir.

Nalika kita nganggep iki minangka fitur, kasunyatane iki minangka masa depan interaksi mesin-manungsa. Ora ana apa-apa njupuk tugasku saka aku… kabeh fitur iki ngewangi lan ningkatake interaksi karo mesin. Dheweke nggawe drive saya luwih aman, nulungi aku njaga jarak tempuh gas sing apik, lan nglipur hiburan saka telpon menyang mobil. Iki sebabe aku ora kuwatir mbesuk, aku ngarepake.

Mikir Bab Kurang Teknologi lan Masa Depan Kita

Nalika tekan Texas, New Mexico, Arizona, lan saiki ing Utah, aku ngalami sawetara wektu kanthi nol konektivitas online. Kadhangkala, pancen ana ing tengah pandhu arah! Aku mung nyopir lan njupuk kabeh. Ora ana tandha, suara bip, umpan balik haptik ... meneng wae. Ing sawijining wektu, aku mandheg ing Jembatan Navajo nalika surup, mlaku ing njaba, lan aku kaget - ora ana apa-apa. Ora ana swara rame, ora ana gangguan, ora ana wong, sampeyan uga ora bisa ngrungokake angin. Aku ora ngerti yen aku wis luwih santai.

Nalika nggabungake lan ngotomatisasi masa depan kita, kita butuh wektu kanggo nyopot. Aku bakal ngupayakake luwih akeh saben minggu. Aku ora mikir yen nyambung 24/7 iku sehat kanggo aku. Sampeyan uga ora kanggo sampeyan.

Bakal Langsung Keno

Tindakake kula Instagram yen sampeyan pengin ndeleng sawetara papan sing apik tenan. Aku kasebut ing Facebook supaya aku ora bisa mabur maneh - mikir babagan kabeh perkara luar biasa sing kita kejawab ing negara sing apik iki mabur liwat tinimbang nyopir liwat.

Aku mriksa saben dina, banjur mandheg ing toko kopi kanthi rutin. Dina iki, yaiku Perusahaan Roasting Rock Rock. Kepiye carane kanggo ndeleng:

Perusahaan Rover Rock Roasting

Dadi, aku mung pengin menehi ngerti apa sebabe - sawise 15 taun diterbitake - sampeyan durung nate ndeleng akeh postingan ing sawetara minggu kepungkur. Kanthi pola dietku maneh, otakku entuk hawa seger, inspirasi jiwaku, lan konferensi paling gedhe taun iki ing wulan sing padha ... Aku ngarep-arep bisa ngasilake keseimbangan ing wulan Mei.

Antarane saiki lan banjur, yen sampeyan pengin nulis kiriman tamu babagan teknologi sales utawa marketing - aja nganti entuk ngirim kaca lan isi kabeh rincian dijaluk. Mangga ora ana backlinker.

Kudu lunga… kekuwatanku 3%.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.