Notablist: Inspirasi Desain lan Riset Kompetitif kanggo Pemasar Email

judhul notablist

Dhaptar dhaptar dipasarake dadi Mesin Telusuran buletin Email, sing ngindeks luwih saka 5 yuta buletin email telusuran liwat 400,000 Penerbit. Piranti kaya iki apik banget kanggo para desainer sing pengin entuk inspirasi saka merek utama utawa pemasar digital sing pengin ndeleng nalika pesaing ngirim lan jenis buletin lan tawaran sing dikomunikasikan.

Yen sampeyan bisnis sing ora duwe sumber daya kanggo dites, alat kasebut bisa migunani banget amarga para penerbit gedhe nggunakake akeh upaya supaya email bisa bener!

asil telusuran

Notablist duwe sawetara fitur lan mupangate:

  • Panelusuran Lanjutan & Nyaring - Telusuri miturut subyek, jeneng pangirim, alamat email pangirim, teks awak utawa malah URL. Saring miturut tanggal, pangkat Alexa lan warna sing padha.
  • Grafik Trending Kata Kunci - Titik tren karo pamirsa timeline sing interaktif, banjur zoom wektu utama sing penting lan tanggal tartamtu kanggo dipikir luwih cedhak.
  • Pencernaan Saben Dina - Ngirit wektu lan aja nganti kliwat kampanye kanthi dicerna email saben dina kampanye anyar kanggo merek favorit sampeyan.
  • Nganyari Realtime - Kampanye kasedhiya kanggo nggoleki instan sing dikirim, lan diarsipake kanthi permanen.
  • Dhukungan 24 / 7 - Dheweke ana ing kene nalika sampeyan butuh, manawa kanggo pitakonan, laporan bug utawa saran produk.

Sampeyan uga bisa nemokake masalah kepungkur sing kasedhiya!

publisher

Notablist uga wis nambahake Pro, undakan layanan sing ditambahake sing nambah:

  • Asile telusuran wektu nyata - Sanalika kampanye teka, bisa digoleki. Kajaba iku, tombol 'Nganyari Langsung' ing kaca asil telusuran saiki ngidini sampeyan terus ngawasi telusuran ad-hoc kanggo item sing mlebu anyar.
  • Dashboard langsung - Menehi bookmark telusuran favorit minangka cara sing paling penting, nanging ora luwih becik yen sampeyan ndeleng kabeh ing sak papan? Dashboard langsung nindakake: nggabungake asil kanggo kabeh tetenger dadi siji tampilan garis wektu sing terus dianyari nalika teka item anyar. Pikirake minangka feed Twitter kanggo kampanye newsletter sing sampeyan minat.
  • Tandha email wektu nyata - Sawetara perkara ora sabar. Luwih penting maneh, sawetara perkara ora bisa dilalekake. Kanthi tandha wektu nyata, sampeyan bisa nampa email cepet nalika kampanye anyar teka ing bookmark.
  • Piranti charting - Asil telusuran wis kalebu diagram sparkline sing nuduhake tren 90 dina kanggo istilah telusuran. Nanging asring penting kanggo mbandhingake pirang-pirang istilah kanggo ndeleng tren sing tren lan tren sing mudhun, utawa sing kalebu sing paling populer. Kanthi visualiser, sampeyan bisa nindakake iku lan ndeleng asil minangka diagram garis utawa pai.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.