Steve Jobs: Ayo Dheweke Mangan Kasus!

Depositphotos 20566163 s

Aku nulis iki ing keyboard Apple, nganggo Apple MacBookPro, ing Apple Cinema Display, karo mouse Apple… disambungake menyang Apple Time Machine. Aku ora ngarani fanboy Apple, nanging kualitas produke mesthi regane tambahan miturut panemuku.

Ora mung kaendahan produke sing dak senengi, uga mistik yen kepinteran Apple mesthi dadi langkah maju lan langkah ndhuwur kabeh wong. Mesthi, iklan Apple lawan PC lucu, nglarani (kanggo PC) lan mbandhingake loro sistem kasebut. Nanging mbandhingake kesenjangan sing luar biasa ing antarane sistem, ora padha.

nganti dina iki.

Steve Jobs ngrampungake rong dekade pemasaran merek Apple lan mistik saiki kanthi ngakoni manawa Apple iPhone 4 kasebut kaya telpon liyane, nyatakake, "Mesthi ora unik kanggo iPhone 4… sampeyan bisa menyang Youtube lan ndeleng telpon Nokia lan telpon Motorola nindakake perkara sing padha."

Konco ing mburi layar:

Ora unik kanggo iPhone

Wah Kanthi luwih saka 170,000 tembung ing kamus Inggris, Steve Jobs mutusake nggunakake tembung sing paling penting sing saya sinonim karo merek Apple. Unik. Nalika tuku anak wadon iPhone lan tagihan 30% luwih saka tagihan Verizon (Droid), aku mikir unik persis kaya sing dakbayar. Aku ora preduli mbayar tambahan kanggo unik…

Apple ana unik Nganti saiki. Saiki dheweke mung produsen liyane ngerti yen dheweke duwe masalah, nanging sombong banget dheweke mutusake ngeculake produke. Jobs ujar manawa artikel Bloomberg "ana crock", sing takon babagan apa tes sing sejatine ditindakake Apple?

Dadi dina iki, wangsulane Jobs kanggo akeh? "Ayo padha mangan jajan!“. Dheweke ora nate nyebutake ... nanging cedhak: "Ayo wong duwe kasus gratis!"

4 Komentar

  1. 1

    Ya ampun, aku ora nate sadhar nalika dheweke ujar nanging sampeyan pancen gampang. Hei, kabeh wong mbayar dobel kanggo produk amarga kabeh produk sampeyan ora mung mbayar produk nanging mbayar hak supaya hip lan keren. Ya enteni, yen dipikir maneh, kita padha karo wong liya. Nanging sampeyan bakal nyimpen dhuwit sampeyan. Matur nuwun

  2. 2

    Minangka cathetan, Doug, apa wae sing sampeyan mangan utawa ngombe sawetara dina kepungkur, terusake. Sawetara postingan blog pungkasan sampeyan wis dadi sing paling apik sing wis dakwaca. Wis apik!

  3. 3

    Matur suwun Patric! Nyuwun ngapresiasi tembung sing apik. Pancen aku duwe jinis weteng ... bisa uga aku mikir luwih becik nalika macet ing ruangan ubin cilik sedina muput. : - [

  4. 4

    Aku seneng banget babagan tembung "unik", nanging aku ora setuju karo sampeyan yen pembangunan sing iki nggawe Apple mudhun ing tong minyak kethèk liyane. Kayane ujar Apple sukses amarga antena.

    IPhone nuduhake akeh kamiripan karo telpon bata motorola pisanan - nomer, tombol, prosesor cilik antena, nanging bedane yaiku inovasi lan piranti lunak. Antena ora ngilangi kasunyatan manawa iPhone pancen atusan piranti - buku, pangalihan (game) piranti ustream, malah plumb-bob utawa level kanggo nangis banter.

    Reputasi kanggo keunikan lan kebutuhan kanggo Big Big Thing bisa uga ngasilake 20% saka penjualan ing wiwitan, nanging janji bakal dadi piranti transformasi mula bisa rame. Kabeh smartphone liyane sing duwe masalah antena isih dadi pengikut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.