Sampeyan Ora Seksi, Saiki Apa?

wong mati

Kita tau duwe wong sing ngandhani yen kita, utawa luwih becik kita aplikasi bangunan formulir, dudu "seksi". Ing sawetara babagan aku kira wong kasebut bener. Formulir, dhewe ora seksi, nanging kanggo wong sing nggunakake lan gumantung kanggo nglumpukake data, mula, yen ora seksi, pancen penting banget.

Dadi kepiye sampeyan, pemilik bisnis, pemasar, lsp, sing duwe produk utawa layanan sing ora "seksi" nggawe "seksi"? Mangkene sawetara cara.

Crita Pelanggan Sampeyan: Kemungkinan sampeyan duwe sawetara perusahaan sing menarik nggunakake layanan utawa produk. Gawe studi kasus. Ayo para tamu ngirim posting ing blog sampeyan, nindakake wawancara video karo wong-wong mau lan ngirim ing jaringan sosial sampeyan. Hubungi blogger ing papan sampeyan kanthi crita, babagan sukses. Kanthi fokus ing panggunaan produk sing keren lan inovatif, sampeyan bakal nggawe dalan anyar sing luwih apik lan mbukak supaya wong liya bisa ngobrol lan nulis babagan sampeyan.

Bukak Hood: Duwe teknologi sing apik tenan kanggo nyopir bisnis sampeyan? Apa sampeyan wis nggawe sistem unik kanggo mbantu ngoperasikake bisnis? Kemungkinan manawa bisnis sampeyan duwe sesuatu sing unik sing nyebabake (utawa sampeyan ora bakal sukses). Nyorot aspek unik ing bisnis sampeyan lan wenehake wong ing sandiworo. Kemungkinan iki bakal dadi calon pelanggan utawa anggota pers sing bakal menarik.

Ayo Pelanggan Nindakake Tawaran: Iki beda sethithik tinimbang sing pisanan. Kaendahan jaringan sosial yaiku supaya para pelanggan bisa ngobrol babagan sampeyan. IngFormstack kita ngawasi apa sing dicritakake wong babagan kita Twitter. Ora mung nyimpen kabeh perkara sing apik kanggo awake dhewe, nanging uga digawe Twall of Fame Kita nyithak lan mbingkai tweet positif kasebut lan dilebokake ing lorong kantor. Wong-wong mau tweet maneh lan masang sawetara tweet ing tembok ing kaca Facebook lan blog kita. Iki nggawe wong ngomong babagan kita maneh lan narik sawetara wong sing nulis komentar asli kanggo ngirim maneh tweet kita. Iki nggawe kasenengan babagan merek lan produk sampeyan amarga teka saka pangguna asli layanan sampeyan. Pelanggan bakal ngomong babagan sampeyan, ngandhani kanca yen "seksi" sampeyan lan kenapa dheweke seneng karo sampeyan.

Mung amarga sampeyan ora duwe gadget paling apik utawa aplikasi jejaring sosial sing paling populer ing internet ora ateges bisnis sampeyan ora nyenengake. Nggali luwih jero tinimbang permukaan lan deleng apa sing bakal diajak ngobrol. Kemungkinan sampeyan ora kudu golek jero banget.

3 Komentar

  1. 1

    Aku mikir 'Ora Seksi' minangka lencana kehormatan ing kene ing Indiana. Akeh perusahaan ing kene nggawe aplikasi sing ora seksi banget ... nanging bisa digunakake. Dheweke aman, ukuran, nindakake apa sing dikarepake klien. Seksi iku apik banget nalika sampeyan lagi golek kencan, nanging iki bisnis!

  2. 2

    Sampeyan uga bisa nggayuh kasenengane wong sing sejatine ndeleng "rasa seksi" apa sing sampeyan lakoni. Iki bisa uga dadi pelanggan, karyawan, mitra industri, utawa wong liya.

    Aku duwe guru kalkulus sing seneng banget babagan cara kerja matematika. Dheweke bakal masang persamaan lan diagram ing papan tulis lan kanthi praktis gelembung kanthi bungahe amarga kabeh wis endah. Dheweke mesem bocah nalika esuk natal. Yen sampeyan ana ing kamar, sampeyan ora bisa ngerteni keanggunan ing antarane nomer kasebut. Semangat dheweke nular. Dheweke nggawe kalkulus dadi seksi.

  3. 3

    Clay point apik lan aku setuju. Kegembiraan, semangat, wong sing duwe produk utawa perusahaan mesthi bisa dimanfaatake. Nanging, aku ora yakin bisa ndeleng jinis ing kalkulus!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.