Cara Ora Gagal ing Snapchat

tontonan snapchat

Donya pemasaran rame Pengajuan Snapchat kanggo IPO lan Bukak saka pandelengan (pokoke kabeh Google Glass dudu). Nanging Snapchat sing nyebutake isih akeh para pemasar sing ora ngerti. Kangge, tweens, remaja lan, sampeyan ngira, Millennials lagi mbanting ati cilik. Kayane mung nalika merek entuk platform digital anyar, mula bakal dikenalake karo platform liyane - utawa paling ora fungsi anyar sing wis ana.

Ayo goleki sawetara statistik Snap:

  • @Snapchat nampa 10 milyar tontonan video saben dina lan tuwuh saka 2 milyar dadi luwih saka 12 milyar tontonan video saben dina sajrone setaun
  • 60% kabeh pangguna smartphone nggunakake aplikasi @Snapchat
  • 25-30 menit minangka rata-rata wektu panggunaan Snapchat saben dina
  • Luwih saka 50% pangguna saben dina anyar 25 taun utawa luwih
  • Pangguna Facebook pindhah menyang platform anyar kanthi akeh
  • Sajrone 5 taun, Snapchat wis dadi platform sosial paling gedhe nomer telu - lan isih berkembang

Nalika umume merek ngakoni manawa kudu ing Snapchat, utamane diwenehi statistik drop-rahang ing mburi pertumbuhan lan panggunaan, dadi ON platform beda karo nggunakake platform. Gagasan Snapchat iku seksi kanggo para pemasar, nanging biasane tekan pungkasane. Kasunyatan sing nyengsarakke yaiku para pemasar ora ngerti arep miwiti babagan Snapchat.

Kunci kanggo ngindhari Gagal Snapchat yaiku ora nggolongake kategori media sosial umum, amarga duwe akeh nuansa sing beda banget tinimbang Facebook, Twitter utawa Instagram. Penawaran utama Snapchat nggawe beda karo kabeh telung platform.

Yen merek nyoba nggabungake Snapchat menyang strategi media sosial lan nggawe konten kanggo Twitter, Facebook, Youtube utawa Instagram, dheweke bakal gagal.

Mangkene papat cara kanggo menang ing Snapchat

  1. Kirim konten menyang Snapchat sing ora bisa ditemokake pangguna ing panggon liya - Konten Snapchat uga tegese konten eksklusif Snapchat. Konsumen pengin akses menyang informasi merek sing ora duwe pangguna liyane. Kadhuwur sorot konten lan bisa digunakake kanthi apik kanthi konsep eksklusif. Pangguna ora bisa nuduhake sing ora ana maneh, tegese konten kasebut eksklusif kanggo pangguna Snapchat. Contone, kepiye carane Ford nggunakake Snapchat kanthi eksklusif kanggo ngumumake SUV subkompak anyar minggu kepungkur. Kampanye kasebut, sing target target pembalap milenial, nampilake bintang Snapchat DJ Khaled lan parkiran sing licik ing Hollywood Boulevard ing Hollywood, California.
  1. Gunakake konten sing kadaluwarsa kanggo nggawe darurat - Salah sawijining aspek Snapchat sing paling unik yaiku konten sing kadaluwarsa. Ngidini konten kadaluwarsa, utawa ilang sawise wektu sing ditemtokake, beda karo naluri para ahli pemasaran. Napa nggawe sesuatu supaya bisa ilang? Ngidini konten sing kadaluwarsa ngasilake rasa mendesak ing konsumen. Iki minangka "tumindak saiki." Kanggo merek, nyedhiyakake konten sing bisa digunakake ing tanggal kadaluwarsa, para konsumen tumindak kanthi cepet lan melu kanthi cepet.
  1. Gunakake saringan wektu winates kanggo nyambung karo pengikut - Bubar, merek wiwit nawakake wektu winates utawa nggunakake filter Snapchat. Ora mung taktik iki bisa digunakake ing konsep konten Snapchat sing bakal kadaluwarsa, nanging uga ngidini merek bisa nyambung karo pangguna sing ngetutake, lan karo pandherek liyane. Ing wulan September 2016, Bloomingdale diluncurake "Snapchat scavenger" digawe dadi Snapchat kanggo promosi garis sandhangan musim gugur. Para pembeli Bloomingdale nggoleki saringan sing didhelikake ing toko lokal ing saindenging negara kanggo entuk hadiah. Kontes kasebut mung mlaku telung dina - sacoro praktik milidetik ing istilah pemasaran. Merek liyane nggunakake saringan wektu winates kanggo promosi tawaran utawa penawaran khusus, utawa mung kanggo nambah kesadaran merek sing luwih gedhe. Kabeh minangka cara sing cerdas kanggo merek nggunakake Snapchat.
  1. Dadi asli - Pelanggan saiki bisa ngerteni yen dipasarake udakara mil. Dheweke pengin nggawe hubungan karo merek sing digunakake. Yen sampeyan ngelingi promosi merek liwat Snapchat, sampeyan kudu nggunakake konten Snapchat sabisane. Iki bakal mbantu sampeyan hubungane karo target target lan nuduhake konten sing penting kanggo dheweke. Nalika pangguna Snapchat cenderung miring luwih enom, tuwuhing platform kudu cukup kanggo para pemasar supaya tetep radar.

Nalika nerangake Snapchat, pitakonane ora "kudu kita?" Nanging "carane apa kita kudu? ”

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.