Nonprofit lan Asil Media Sosial

media sosial nirlaba

Kita wis kerja bareng karo pirang-pirang nirlaba sajrone pirang-pirang taun lan mesthi ana rong jinis anggaran nirlaba… nol utawa ton. Kanthi kalorone, sejatine aku kaget amarga sawetara wong sing nggabungake jejaring sosial lan media sosial dadi campuran. Pemimpin nirlaba minangka master ing jaringan, nanging kayane durung nemokake kesempatan kanggo nambah jaringan kasebut kanthi online.

Riset saka Laporan Patokan Jaringan Sosial Nonprofit 2012 nuduhake manawa Nonprofit terus tuwuh ing jejaring sosial tanpa mbuwang akeh wektu utawa dhuwit. Sinau jero babagan carane nirlaba entuk asil kasebut nemokake wawasan sing penting.

Yen ana nomer sing kudu diuwuh saka ndhuwur gendheng, data kasebut nuduhake manawa rata-rata Facebook Like regane $ 3.50 nanging penghasilan sing diasilake yaiku $ 214.81. Iku cukup ngasilake investasi sing apik. Kunci stat sing luar biasa iki yaiku nirlaba ngganti urip lan biasane duwe crita sing luar biasa kanggo dituduhake ... kanthi nggunakake sumber daya sosial bakal menehi crita kasebut lan bisa dituduhake karo komunitas wong liya sing bakal nanggapi.

panenan sosial nirlaba

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.