Antarmuka sing Ora Ngganggu

Aku isih ndeleng mantra UI vs Browser App ing artikel lan obrolan ing Internet. Google wis mbuktekake manawa sampeyan bisa duwe aplikasi klien-server sing kuat nggunakake browser Web. Ora ana keraguan ing pikiranku manawa iki masa depan pangembangan web lan aplikasi. Sistem Operasi mbesuk bisa dadi browser lan pangguna bisa nggunakake, ngirim, lan mbukak file ing server tinimbang ing klien. Iki bakal ngirit bandwidth uga panyimpenan lokal, proteksi virus, upgrade, lsp.

Antarmuka Manungsa: Pitunjuk Anyar kanggo Nggawe Sistem InteraktifMesthi, evolusi iki uga bakal ngganti cara kerja aplikasi. Aku maca babagan Pusat Raskin online lan malah ora ngerti manawa ana Institut sing nyinaoni interaksi manungsa karo komputer. Wah Aku bisa uga kudu njupuk buku kasebut.

Aku ndeleng video iki ing Humanized lan tampilan sederhana ing olahpesen dialog lan kepiye cara ngembangake aplikasi ing wektu sing cedhak. Nyatane, sawetara interaksi kasebut bisa dibangun saiki nggunakake JavaScript lan CSS. Cara sing gampang kanggo nglakokake dialog informasi menyang pangguna tanpa mandheg banjur klik tombol. Kayane apik banget.

Apple wis nggarap teknologi supaya bisa digunakake (kaget!) Liwat perangkat keras ... kita kudu enggal ndeleng paningkatan iki ing piranti lunak:
Volume Overlay