Nomer Telpon Hyperlink kanggo Browsing Ponsel

Depositphotos 41021729 s

Kanca-kanca bakal entuk tendhangan saka perkara iki, amarga aku arang mangsuli telpon ... nanging hei… iki bab ngewangi Panjenengan perusahaan, dudu duwekku! Kanthi lonjakan gedhe iPhone, Droids lan smartphone liyane, pancen wis wayahe sampeyan miwiti ngoptimalake situs kanggo digunakake ing browser seluler. Bubar nggawe pengalaman panganggo sing beda kanggo klien, nerbitake aplikasi seluler versi web sing dibangun lan ngoptimalake kanggo digunakake ing iPhone lan Droid.

Sanajan perusahaan sampeyan ora bisa mbayar kabeh pangembangan situs kanggo panggunaan seluler, ana siji prekara sing bisa ditindakake kanthi cepet: hyperlink nomer telpon sampeyan supaya pangguna seluler mung bisa ngeklik lan miwiti telpon. Sintaksis cukup gampang:

3177594940

Sing khas tag jangkar kanthi tautan web nggunakake URL ing regane, link email digunakake mailto… Sintaks kanggo nomer telpon mung gampang kuwi. Aku wis nyoba regane kanthi lan tanpa tanda kurung, wektu lan garis miring lan kabeh katon bisa digunakake ing iPhone lan Droid. Nanging, aku isih bakal matesi nomer telpon mung kanggo nomer nyata ing nilai href.

Coba pikirake babagan jumlah kacilakan mobil sing bisa nylametake wong, mula ora prelu ngapal utawa nulis angka kasebut!

35 Komentar

  1. 1

    Genius Doug! Rencanakake wiwit digunakake ing kabeh situs klien. Oke yen aku kirim ing blogku? Mesthi menehi penulis lengkap. Keren banget! 😎

  2. 2

    Dadi ana sebab apa ora KUNJUNG kurung, wektu, utawa garis miring ing nomer telpon? Lan apa nomer telpon html kaya tag judhul? Apa ana mupangate SEO kanggo nggawe tag judhul ing kode href?

  3. 3
  4. 4

    Hai, iki trik apik banget, nanging aku nyoba iki lan Firefox menehi pesen kesalahan sing ora apik lan ora ngerti carane maca link. Kanggo aku, ora ana pesen kesalahan sing elek nalika ana sing ngeklik link ing desktop supaya telpon seluler bisa ngakses link kasebut. "Pencet dawa" ing nomer telpon ing Android lan kanthi otomatis nyoba nelpon nomer. Apa aku salah? Apa ana kerjaan?

  5. 7
  6. 8

    Matur nuwun sanget sederhana kaya sing sampeyan ucapake, nanging efisien. Sampeyan bisa mbukak sawetara langkah maneh lan nggawe link menyang lambang lan nggawe judhul ing tag jangkar kanggo nampilake nomer telpon lan pandhuan liyane kanggo pangguna sing nglayang mouse ing lambang kasebut. Matur suwun maneh!

  7. 9
  8. 11
  9. 12
  10. 14
  11. 15

    Mung koreksi sederhana ... sampeyan ujar manawa nyaranake "tetep kabeh kajaba nomer nyata ing Nilai href"

    Aku yakin sampeyan tegese "njaga kabeh, nanging nomer nyata, KAMI saka nilai href"

    Utawa sampeyan mung bakal nelpon akeh tandha wacan 🙂

  12. 16
  13. 17
  14. 19

    Aku isih durung ngerti saka kolom iki, kepiye carane ngirim email nomer telpon - menyang ponsel, dadi bosku mung bisa nutul lan nelpon.

    • 20

      Hai Dee, piranti lunak email sampeyan kudu ndhukung HTML lan kemampuan kanggo nambah hyperlink sing diterangake ing ndhuwur. Artikel iki luwih lengkap babagan cara nggawe situs web seluler, dudu email.

  15. 21

    Hai Douglas, sepira gunane iki kanggo panelpon internasional? Apa sampeyan mikir paling apik nggunakake nomer internasional (eg +44), utawa kode area lokal?

  16. 23

    Hai, Apa hashtag bisa digunakake minangka hyperlink kanggo miwiti telpon? Aku krungu nate nyebutake dina liyane nanging durung ndeleng. Matur nuwun!

  17. 25

    Kepiye cara nggawe tombol "nelpon saiki" ing program pemasaran email kayata Microsoft Publisher? Uga kepiye carane dak kirim menyang mailchimp?

  18. 26
  19. 28
  20. 29
  21. 30
  22. 31
  23. 32
  24. 33
  25. 34

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.