Iklan Nokia… Telpon Windows Sabanjure

distribusi nokia

Loro-lorone Nokia lan Microsoft wis ilang momentum ing pasar seluler Amerika Serikat, sawijining pasar sing didominasi iPhone lan Android. Wong durung mesthi ngetung salah sawijining organisasi. Pertama, Nokia dominasi pasar internasional (40%) kanthi pangsa pasar sing abot banget ing Eropa lan Asia. Ora mung Nokia tampil apik, pangguna luwih bisa klik pariwara mbayar.

Saka Inneraktif infographic: Jerman ndeleng tingkat isi 98.9% ing Nokia, CTR luwih saka 2% lan luwih saka $ 2.5 eCPM. Iku nomer sing bisa diidhamake para pangembang Apple.

info nokia

Minggu iki, Nokia ngeculake telpon paling anyar kanggo Windows Phone. Iki bisa uga ora katon masalah nganti sampeyan ngrampungake sawetara perkara… Nokia, Windows Phone, Lan Microsoft XBox 360. Telpon dirancang kanthi apik lan apik banget. XBox 360 duwe pangsa pasar sing gedhe ing industri game. Lan Windows isih duwe pangsa pasar sing luar biasa ing Enterprise. Iki minangka telung pasar sing beda lan duwe bathi.

Nalika pasar perusahaan nggunakake Windows Phone lan Nokia nyedhiyakake perangkat keras sing dibutuhake ... kita bakal bisa ndeleng sawetara perubahan sing apik ing pasar. Sawetara tutul liyane… telpon dikirim nganggo navigasi otomatis Nokia, layanan musik (luwih saka 14 yuta lagu nganti saiki), Facebook, Twitter, integrasi LinkedIn uga SkyDrive… Solusi panyimpenan cloud Microsoft.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.