NoIndeksi feed ing FeedBurner

Bubar, aku wis nggarap situs liyane kanggo ningkatake panggonane Search Engine. Pangowahan kasebut nyebabake sawetara pangowahan tambahan ing panggolekan Mesin Telusuran. Aku bakal terus nuduhake asil karo sampeyan nalika aku maju. Salah sawijining pangowahan anyar sing dakkirim yaiku pangalihan lalu lintas saka https: //highbridgeconsultants.com kanggo https://martech.zone. Aku pengin www dadi domain utama sing artikelku diidentifikasi. Aku ora yakin apa sing bakal ana pengaruh iki - bakal dideleng.

Aku maca artikel dina iki ing Pilgrim Pemasaran kanggo ngoptimalake feed sampeyan. Cukup menarik, aku ora ngerti manawa sampeyan bisa uga bakal dihukum dening mesin telusuran kanggo konten duplikat amarga sampeyan RSS feed metu ana! Artikel kasebut nyathet yen menehi tag meta noindex ing feed sampeyan bakal nyegah mesin telusuran ngindeks kaca feed sampeyan.

Pancen, aku nemokake setelan ing Panganan sing ngidini iki. Mangkene gambar layar. Pilihan kasebut dipateni mula sampeyan kudu nguripake NoIndex lan nyimpen setelan.

Noindex ing FeedBurner

Feedburner minangka layanan sing luar biasa. Saya akeh nggunakake, saya saya kesengsem. Sampeyan bakal nemokake sawetara kiriman ing situsku babagan layanan lan nggabungake menyang situs sampeyan. Implementasi langkah demi langkah yaiku ing E-metrik Blogging pandhuan aku nulis.

15 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Tip apik Douglas!

    Aku weruh opsi kasebut nalika aku pisanan ngonfigurasi feed Feedburner, nanging aku mikir "manawa ... kok ora ngidini mesin telusur ngindeks feedku, mung bakal mbantu, bener!"

    Pranyata aku salah. 🙂

  3. 4
  4. 5

    Liyane matur nuwun kanggo tip, Douglas. Aku langsung ngleksanakake. Iku menarik kanggo ndeleng manawa dheweke duwe kothak centhang kanggo ngetrapake nofollow sing wis dicenthang, nanging ora diaktifake.

  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 11

    Sampeyan peringkat apik ing telusuran Technorati. Mangkene carane aku nemokake blog sampeyan - kaping pindho - kanthi ora sengaja.

    Aku mikir yen barang sing dakgoleki nggawa aku menyang sampeyan kaping pindho saben minggu, mesthine kudu diwenehi tetenger 🙂

    • 12

      Iku apik kanggo krungu, Thor. Muga-muga aku bisa nyukupi pangarepan sampeyan! Aku uga bakal mriksa blog sampeyan! Aku nyoba kanggo nindakake karo kabeh wong cukup becik kanggo ngirim komentar.

  10. 13

    Feedburner uga minangka situs PR 8 supaya pranala kasebut minangka jus sing apik. Senajan, aku ora yakin carane klik-tracking rawuh menyang muter.

  11. 14
  12. 15

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.