NoIndeksi feed ing FeedBurner

Bubar iki, aku wis nggarap situs liyane kanggo ngapikake panggonane Search Engine. Pangowahan kasebut nyebabake sawetara pangowahan tambahan ing panggolekan Mesin Telusuran. Aku bakal terus nuduhake asil karo sampeyan nalika aku maju. Salah sawijining pangowahan anyar sing dakkirim yaiku pangalihan lalu lintas saka http://dknewmedia.com menyang http://martech.zone. Aku pengin www dadi domain utama sing artikelku diidentifikasi. Aku ora yakin apa sing bakal ana pengaruh iki - bakal dideleng.

Aku maca artikel dina iki ing Pilgrim Pemasaran kanggo ngoptimalake feed sampeyan. Cukup menarik, aku ora ngerti manawa sampeyan bisa uga bakal dihukum dening mesin telusuran kanggo isi duplikat amarga sampeyan RSS feed metu ana! Artikel kasebut nyathet yen menehi tag meta noindex ing feed sampeyan bakal nyegah mesin telusuran ngindeks kaca feed sampeyan.

Pancen, aku nemokake setelan ing Panganan sing ngidini iki. Mangkene gambar layar. Pilihan kasebut dipateni mula sampeyan kudu nguripake NoIndex lan nyimpen setelan.

Noindex ing FeedBurner

Feedburner minangka layanan sing luar biasa. Saya akeh nggunakake, saya saya kesengsem. Sampeyan bakal nemokake sawetara kiriman ing situsku babagan layanan lan nggabungake menyang situs sampeyan. Implementasi langkah demi langkah ana ing E-metrik Blogging pandhuan aku nulis.

15 Komentar

  1. 1
  2. 3

    Tip apik Douglas!

    Aku weruh opsi kasebut nalika aku pisanan ngatur feed feedburner, nanging aku yakin "manawa… kenapa ora mesin telusuran ngindeks feed, mung bakal mbantu, bener!"

    Jebule aku salah. 🙂

  3. 4
  4. 5

    Matur suwun saran liyane, Douglas. Aku langsung ngetrapake. Menarik banget yen dheweke duwe kothak centhang kanggo ngetrapake nofollow sing wis dipratelakake, nanging ora diaktifake.

  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 11

    Sampeyan peringkat apik ing telusuran Technorati. Mangkene aku nemokake blog sampeyan - kaping pindho - kanthi ora sengaja.

    Aku ngerti manawa barang sing digoleki nggawa aku kaping pindho saben minggu, iku pantes ditandhani 🙂

    • 12

      Apik banget dirungokake, Thor. Muga-muga aku bisa memenuhi harapan sampeyan! Aku uga bakal mriksa blog sampeyan! Aku nyoba nglakoni karo kabeh wong sing cukup becik kanggo menehi komentar.

  10. 13
  11. 14
  12. 15

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.