Ora Ana Gegayutan, Nuwun sewu!

Reuters laporan guru kelas loro John Mark Karr wis dipenjara nalika mateni JonBenet Ramsey. Yen sampeyan kedadeyan ing situsku lan sampeyan kepengin weruh ... ora, ora ana hubungane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.