Ora Ana Parkir

Ora ana sing nyambut gawe lan lunga menyang garasi sing PAY lan ora ana parkir maneh! Saiki ana konferensi ing pusat kota, dadi garasi dadi rusak lan adol kabeh papan kasebut. Dadi kabeh pelanggan PAYING biasa kudu mbayar ing garasi liyane utawa entuk ing endi wae.

Aku milih dadi kreatif karo tugas parkir - aku parkir langsung ing ngarep lawang lantai 6! Yen aku ditarik, aku pancen bakal jotosan tutupku. Aku kepengin mlebu esuk mau kanggo nindakake review produk lan ngenteni 30 menit nyoba parkir! Kanca kerja lan kancaku Emily mikir yen lucu banget dheweke njupuk foto nganggo kamera kamera:

Ora Ana Parkir

Layanan pelanggan pancen ora apik kanggo nggawe pelanggan sing mbayar tinimbang siji-wektu!

UPDATE: Aku ora ditarik, nanging ana wong sing menehi cathetan apik ing kaca ngarepku yen aku mungel, "IKI Dudu SPOT PARKING, BODOH!"

2 Komentar

  1. 1

    Lalu lintas nggegirisi esuk iki. Aku pungkasane mlumpat metu saka mobil sawetara blok, mula garwane bisa rapat esuk. Garasi parkirku seneng adol konferensi apa wae ing kutha. Kaya sampeyan, aku durung nate ngerti sebabe garasi parkir cenderung ora nggatekake pelanggan rutin tinimbang pelanggan kaping 1.

  2. 2

    Alesan kenapa dheweke nindakake iku gampang. Kaya umume hubungan kasar, para pelanggan biasa terus bali.

    Pancen kedadeyan kaya ngono mau, sawetara restoran menehi prioritas pangiriman / pickup mungsuh pelanggan ing omah (aku nate ngenteni 2 jam amarga iki).

    Minangka pelanggan, siji-sijine hal sing bisa ditindakake yaiku milih nganggo sikil, lan vokal banget. Roda cekik entuk minyak.

    Sing paling sedhih babagan kahanan garasi parkir yaiku umume pilihan sing paling apik (rega utawa lokasi) saengga sampeyan nggunakake tong minyak.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.